Previziuni Urania. Cum sunt influenţate zodiile de Luna Plină din 31 ianuarie

Berbec

Comunicarea cu prietenii va fi uneori stranie, mai ales pe fondul intrării planetei Mercur, în zodia Vărsătorului, în ziua de 31 ianuarie. Berbecii pot afla lucruri uimitoare despre unele cunoștințe de natură să îi pună pe gânduri sau chiar să-i facă să reevalueze relația cu aceștia, asta și pe fondul fazei de Lună Plină în Leu, care va avea loc tot pe 31 ianuarie.

Taur

Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și îi va aduce pe unii în prim-planul vieți publice. Cei care trăiesc banal și nu au funcții și ranguri sociale pot depăși acest moment fără dificultate, cei care dețin funcții importante pot accepta sau refuza o ofertă profesională. Tot pe 31 ianuarie, se va produce faza de Lună Plină în Leu care va angaja axa caselor IV -X (familie, casă, patrimoniu – ranguri și imagine publică). O turnură se poate produce, o noutate poate bulversa aceste sectoare.

Gemeni

Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa a IX-a, a gândurilor „înalte” și a preocupărilor superioare, sporind capacitatea nativilor de a gândi corect, anticipativ, modern, original. Excelentă comunicare verbală sau prin intermediul mijloacelor moderne de a menține legătura cu o persoană, un grup sau o instituție din țară și străinătate. Cei care vor face călătorii, mai ales, peste hotare, pot avea parte de aventuri mai mari sau mai mici ori surprize rezultate dintr-un context de viață neobișnuit la care vor asista, poate și din cauza fazei de Lună Plină în Leu care se va produce tot pe 31 ianuarie pe axa caselor III/IX, pe care vorbim.

Primăria Capitalei a modificat proiectul Oxigen: Toate mașinile sub Euro 5 vor plăti taxa de București
Recomandări

Primăria Capitalei a modificat proiectul Oxigen: Toate mașinile sub Euro 5 vor plăti taxa de București

Rac

Motive de „ambalare” într-o chestiune de bani proveniți din muncă proprie (secundar) sau a unor câștiguri și beneficii materiale ori patrimoniale. Această direcție de viață se va accentua o dată cu intrarea, pe 31 ianuarie, a planetei Mercur în zodia Vărsătorului, care va tulbura apele printr-un noian de știri, informații, speculații, considerații pe o tema sensibilă care radicalizează opiniile celor implicați. În preajma zilei de 31 ianuarie se va produce faza de Lună Plină în Leu, acest sector, ea putând declanșa o stare de lucruri ce pot schimba datele problemei.

În 9 ani n-am reușit să terminăm o autostradă de 99 de kilometri. Drum blocat în licitații, crăpături, lilieci și morți
Recomandări

În 9 ani n-am reușit să terminăm o autostradă de 99 de kilometri. Drum blocat în licitații, crăpături, lilieci și morți

Leu

Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și îi va provoca pe Lei la dialog. Nu chiar toate întâlnirile cu acești nativi combativi vor fi comode. Felul lor de a ataca verbal poate deveni uneori, redutabil, eficient și prin asta, victorios, chiar dacă, pe fond, va avea o pronunțată tendință conflictuală sau intolerantă. Luna Plină în Leu (e momentul lor important din acest an!) va declanșa (prin prezența Soarelui în casa a VII-a), posibile furtuni în viața conjugală și în celelalte tipuri de relații parteneriale. Între 1 februarie, după ora 21:13, și 2 februarie, preocupări obișnuite legate de câștigarea și administrarea banilor.

Fecioară

Sunt de anticipat stări organice: tulburări de circulație periferică, tulburări ale fiziologiei sistemului nervos central, funcționarea sistemului cardio – vascular, al celui venos și al aparatului loco-motor. Dintr-o altă perspectivă, intrarea planetei, Mercur în zodia Vărsătorului, în ziua de 31 ianuarie, respectiv în casa a VI-a poate chema discuțiile furtunoase, informațiile alarmante, turnurile nebănuite ale evenimentelor care îi vor obliga pe nativi să ia decizii rapide, fără a avea mai multe variante între care să aleagă (situații-limită?).

Povestea studentei care s-a opus abuzului sexual al unui profesor de la Babeș-Bolyai din Cluj. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani
Recomandări

Povestea studentei care s-a opus abuzului sexual al unui profesor de la Babeș-Bolyai din Cluj. Ce s-a întâmplat cu Iulia după 8 ani

Balanță

Tendința de a-și impune punctul de vedere în fața celor apropiați ori de a avea reacții intempestive față de prieteni pe fondul Lunii Pline în Leu (casa a V-a a cerului astral al acestor nativi) care va avea loc în ziua de 31 ianuarie, moment când se va produce și un al doilea eveniment astrologic care va pune presiune pe axa caselor V/XI. Este vorba de intrarea planetei Mercur în Vărsător care va avea un rol destabilizator pentru acești nativi; aceștia, brusc, se vor simți atrași de situațiile ciudate, de chemarea irezistibilă a aventurii, de provocările unui mod de viață neconvențional, pentru a găsi, astfel, o compensare la cenușiul existenței lor cotidiene.

Scorpion

Între 30 ianuarie, după ora 20:53, și 1 februarie, seara, Scorpionii vor fi obligați să facă un gest de autoritate, să dea un semnal de stabilitate mai ales dacă este vorba de un raport de forțe într-un colectiv, într-o postură publică (criticată, contestată sau șubrezită de detractori) ori pe fondul unor evenimente majore pentru a căror rezolvare nativii sunt chemați să le rezolve (sau să participe alături de alții la un act de conducere colectivă). Situația poate deveni din ce în mai acut sau chiar mai critică în preajma zilei de 31 ianuarie pe fondul Lunii Pline în Leu (casa a X-a a înălțării în rang social a acestor nativi). Axa caselor IV/X se încarcă, tot din 31 ianuarie, cu vibrația planetei Mercur în Vărsător, care ce va avea rolul unui activator și intensificator al conflictelor mai ales prin intermediul „cuvintelor”: afirmații, acuzații, comentarii, declarații, rezoluții, formulate verbal sau în scris.

Săgetător

Uneori, simplul curs al evenimentelor poate să scoată la iveală adevăruri incomode despre oameni, grupuri și instituții iar o atare situație se poate petrece în preajma zilei de 31 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu zdruncinând un sistem de gândire și un set de criterii de referință.

Capricorn

Responsabilitățile care se bat cap în cap pot atinge un maximum al trăirilor în preajma zilei de 31 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, pe axa celor două case ale banilor. La acest tablou astral intens se va adăuga și Mercur care va intra, tot pe 31 ianuarie, în același sector (casa banilor câștigați prin efort propriu). Într-o astfel de situație, nu este bine să se facă cheltuieli extravagante, inutile, de lux, investiții, cumpărături care mai pot aștepta (case, terenuri, acțiuni la bursă) ori contracta credite care se bazează doar pe capacitatea de susținere a salariului.

Vărsător

Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și le va da acestor nativi o mare și frumoasă capacitate de a se exprima convingător, expresiv, artistic, de a fi originali și inventivi ori de a „sclipi de inteligență”. În aceiași zi se va produce Luna Plină, care poate marca o etapă semnificativă în relațiile personale, contractuale, de cooperare sau dușmănii, competiții și rivalități.

Pești

Pe 31 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și va accentua povara astrală a casei a XII prin vocația lui de a patrona tulburări și răsturnări de opinie. Peștii se vor putea răzgândi în următoarele săptămâni cu privire la oameni, fapte și intenții pe baza informațiilor, dezvăluirilor, revelațiilor sau descoperirilor personale.


Citește și: EXCLUSIV / Vedetele Epocii de Aur, Stela Enache și Marina Florea, în cel mai mare turneu de după 89. E proiectul lui Fuego!


Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații