Între 3 și 4 noiembrie dimineața, activități curente, muncă din obligație, rutină. Discrete tulburări digestive cauzate de oboseală, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relații cu partenerii blânde, politicoase sau relativ armonice, fără a permite însă, atunci când va fi vorba de relații conflictuale, o împăcare. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce le va permite persoanelor născute în acest semn să refacă traseele existențiale greșite (corectare), sau să readucă în actualitate soluții și aspecte de viață nepuse în practică. Reevaluări necesare înaintea încheierii unei etape importante din biografia lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, și 8 noiembrie seara, preocupări materiale, provocate de dorința sau nevoia imperioasă de a primi o susținere financiară. Reacții intense pe fondul fazei de Lună Nouă în Scorpion care va avea loc în ziua de 7 noiembrie și care ar putea scoate la iveală una sau mai multe nereguli care pun în pericol un demers ce ar trebui să le fie favorabil. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, și le va da forță, vigoare și ambiție în a progresa profesional; etapă de un an (până în decembrie 2019) de mare entuziasm, de speranțe, planuri și realizări. Străinătatea poate fi, pentru unii, un cadru propice sau mai bun decât cel de acasă pentru emancipare și succes. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, Berbecii vor fi foarte motivați să facă schimbări în statutul lor pentru a ajunge la rezultatul dorit în carieră acceptând, pentru asta, să se supună unui regim special de viață, cu mai puțină distracție și mai mult efort de învățare, aprofundare, susținere a unui examen. Posibile conflicte și furtuni conjugale în oricare zi din răstimpul analizat.

Taur – Previziuni Urania pentru perioada 3 – 9 noiembrie 2018

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, măsură și decență în dorințe și plăceri. Relații afective în care se strecoară sau predomină unul ori mai multe interese materiale. Părinții născuți în zodia Taurului vor da dovadă de răbdare și metodă în relațiile cu copiii. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, ameliorarea unor stări inconvenabile la locul de muncă; posibile satisfacții sau rezolvări obținute prin tact și diplomație. Stare organică fluctuantă, cu momente bune, calme care alternează cu momentele de agitație și nervozitate din cauza presiunilor psihice care se exercită asupra lor dar și din cauza revenirii planetei Uranus în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce va constitui un permanent factor de stres. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, și 8 noiembrie seara, relațiile parteneriale vor fi îngreunate de amintiri, repulsii sau pericolele ce persistă în jurul unor afaceri, proiecte, procese, anchete. Relațiile între soți se pot tulbura în preajma zilei de 7 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion, ceea ce va spori iritarea și revolta, gelozia sau antipatia. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019. Contextul va fi favorabil intrării în posesia a unor bunuri materiale (mai ales sub forma darurilor, donațiilor sau moștenirilor) ori a unor sume de bani. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, speranțe și planuri de viitor legate de plasamentul veniturilor suplimentare. Posibile evenimente neobișnuite, survenite brusc care pot influența statutul lor profesional, imaginea publică sau capacitatea de exercitare a atribuțiilor pe fondul unor demascări, descoperiri sau constatări care împiedică o formă de colaborare sau de parteneriat să continue, de unde și nevoia nativilor de a se reorienta și a reacționa fără să stea prea mult pe gânduri.

Ad placeholder
Țări din întreaga lume, lovite de o creștere a numărului de îmbolnăviri. Lecțiile învățate după primul val epidemic
Recomandări
Țări din întreaga lume, lovite de o creștere a numărului de îmbolnăviri. Lecțiile învățate după primul val epidemic

Gemeni – Previziuni Urania pentru perioada 3 – 9 noiembrie 2018

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, preocupări casnice, fără nimic neobișnuit: muncă și osteneală, plictiseală și lipsă de chef. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relații sentimentale destinse, disponibilitate către aventură, șansa de a trăi momente agreabile alături de copii. Cei cei care desfășoară activități interpretative vor fi în formă, vor avea succes la public sau vor putea specula o situație care să le permită să culeagă aplauze. Preocupări culturale cu scop recreativ sau, invers, recreere prin intermediul unor activități culturale și artistice de grup în care nativul se integrează firesc. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, și va readuce în prim-plan animozitățile de odinioară între Gemeni și unii dintre prietenii lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, și 8 noiembrie seara, stări organice neplăcute, unele trecătoare (o răceală, de exemplu), altele exacerbate de o infecție, o tulburare endocrină sau de o procedură medicală solicitantă pentru organism. Nu este indicat să se exagereze cu calmantele sau cu tratamentele care acționează asupra psihicului (reacție disproporționată sau atipică a organismului). Atenție în cazul femeilor care intenționează să facă întrerupere de sarcină pentru că Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie poate avea un impact agravant sau riscant. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019, și va schimba multe lucruri în relațiile parteneriale deschizând poarta largă spre asocieri, semnări avantajoase de înțelegeri și contracte, acceptarea nativilor în colective de lucru de elită, căsătorii sau rezolvarea favorabilă a litigiilor. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, dorință de a aplana un conflict, de a risipi impactul negativ al unor conflicte asupra relațiilor dintre soți.

Ad placeholder

Citește previziunile pentru restul zodiilor pe pagina HOROSCOP URANIA. 

„Vreau ca după soțul tău, să fiu eu!” » Bărbatul care a lăsat-o fără replică pe Anamaria Prodan: „S-a blocat puțin, a zâmbit și a zis «OK”
PARTENERI - GSP.RO
„Vreau ca după soțul tău, să fiu eu!” » Bărbatul care a lăsat-o fără replică pe Anamaria Prodan: „S-a blocat puțin, a zâmbit și a zis «OK”
Săraca! Ce a ajuns să facă pentru bani Viorica Dăncilă! Cum și-a BĂTUT JOC PSD de ea, după ce au forțat-o să demisioneze
PARTENERI - PLAYTECH
Săraca! Ce a ajuns să facă pentru bani Viorica Dăncilă! Cum și-a BĂTUT JOC PSD de ea, după ce au forțat-o să demisioneze
Horoscop 21 septembrie 2020. Capricornii au nevoie de răbdare pentru a putea ajunge la concluzii corecte
HOROSCOP
Horoscop 21 septembrie 2020. Capricornii au nevoie de răbdare pentru a putea ajunge la concluzii corecte
Şoc! Vedeta TV, violată în grup: întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Telekomsport
Şoc! Vedeta TV, violată în grup: întreaga ţară, înfiorată de primele detalii