Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Află de ce este mai avantajos să repari termopanele, decât să le schimbi
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > (Publicitate) Află de ce este mai avantajos să repari termopanele, decât să le schimbi

(Publicitate) Află de ce este mai avantajos să repari termopanele, decât să le schimbi

Tâmplăria PVC este destul de populară încât aproape oricine alege acest tip. În timp însă sau din cauze diverse pot apărea situații ce impun schimbarea tâmplăriei. Cel puțin așa credem. Există și o alternativă, care se referă la reparația termopanelor. Află de ce ai dori să apelezi la acest gen de servicii.

Cu ce probleme te poți confrunta privind calitatea tâmplăriei

Alegem tâmplărie din PVC pentru multitudinea de avantaje. Astfel, de la asigurarea confortului termic și până la izolația fonică, tâmplăria joacă un rol important. Dacă se constată în timp că aceste aspecte nu mai sunt ca la început, există deja semne de întrebare cu privire la nevoia de a schimba sticla termopan sau alte componente.

Cele mai frecvente situații cu care se confruntă o mare parte din beneficiari se referă la condens, la sticla spartă sau garnituri slăbite. De asemenea, poate fi vorba de un montaj executat greșit, care în timp afectează calitatea lucrării. În aceste situații se întâmplă ca geamul să se aburească, poate chiar apa să pătrundă, să nu existe suficient cauciuc la îmbinări sau alte situații asemenea.

Ce este de făcut? Din fericire, există firme specializate care se pot ocupa de reparații. Marele avantaj este cel al costurilor, astfel încât investiția ce se impune va fi una mai rentabilă, decât înlocuirea totală a tâmplăriei. Calitatea rezultatului este însă ceea ce demonstrează că ai făcut o alegere bună.

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!
Recomandări

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!

Firmele de profil, cum este Reparatii Termopane din București – SERVICE TERMOPANE ULTRAPVC – pot fi căutate oricând, dar cei mai mulți se gândesc la necesitatea unei reparații în perioada caldă a anului, pentru a nu resimți disconfort termic. De aici pornesc de fapt tot felul de mituri astfel că trebuie spus că reparația tâmplăriei, atunci când este executată de profesioniști, este realizată în timp util şi în orice perioadă a anului.

Când se impune schimbarea sticlei

Sticla termopanului se impune a fi schimbată atunci când este spartă. Poate fi vorba de fisură de asemenea, îndeajuns pentru ca aerul să pătrundă în interior și să impună schimbarea. Deși nu e urgentă, această situație trebuie remediată. De asemenea, chiar dacă sticla pare să nu aibă probleme, dar în interior între cele două straturi de sticlă apare umezeală, se va impune înlocuirea plăcilor, pentru că siliconul special dintre cele două straturi este uzat.

Campania electorală a demarat cu un val de postări fake-news. Lideri PSD promovează mesaje false
Recomandări

Campania electorală a demarat cu un val de postări fake-news. Lideri PSD promovează mesaje false

Pentru înlocuirea unui geam de acest gen cei de la reparații-termopane.net dispun de o ofertă ce include măsurători, transport și montaj gratuit.

Când se impun alte reparații la tâmplăria PVC

Feroneria se uzează cel mai adesea, din cauza mișcărilor repetate de tip închis – deschis. În acest caz înlocuirea de balamale, mânere sau reglajul ferestrei sunt necesități cu care se confruntă publicul larg. Din nou, se impune alegerea unei firme specializate care poate repara pe loc, după constatare. Înainte de o astfel de alegere se va consulta lista de servicii și de accesorii disponibile, pentru ca cei aleși să aibă în gama lor tipul de produse de înlocuit.

Garniturile sunt și ele sensibile în timp. Din cauza deteriorării sau a montajului necorespunzător, garnitura poate slăbi într-atât încât să nu mai asigure închidere corectă a geamului; nu mai îndeplinește rolul său de etanșare și izolare, duce la pierderi de căldură astfel că, deși este doar o parte componentă a tâmplăriei, rolul sau este numaidecât de luat în seamă.

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!
Recomandări

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

Merită menționat că din același principiu al faptului că o garnitură nu este greu de schimbat se va minimaliza importanţa acordată modului în care se realizează acest lucru. De la calitatea garniturii în sine și până la calitatea procedurii cei interesați trebuie să fie atenți pe cine se bazează.

Durata de viață a tâmplăriei PVC este una îndelungată, dar depinde și de modul de folosire, de întreținere, de calitatea componentelor, înainte de toate, precum și de montaj. Astfel, trebuie spus că rama în sine odată montată are cele mai multe șanse să reziste foarte bine, dar anumite componente sunt predispuse oricum unor reparații. Înlocuirea ar fi cu mult mai scumpă și nerentabilă dacă este vorba doar de anumite accesorii ce pot fi înlocuite.

Înainte de orice tip de reparație consultă firma specializată, care va constata și problema. O recomandare pentru cei din capitală este reparatii-termopane.net. 

Close
Închide
  Close