Unul dintre cele mai cunoscute magazine online din România care comercializează coșuri  de gunoi, pubele și alte produse pentru menținerea curățeniei, este Sanito.ro. Cu o experiență de peste 13 ani în domeniu, Sanito.ro este unul dintre brandurile puternice de pe piață și colaborează cu multe instituții și firme din Romania. Echipa de specialiști de la Sanito.ro poate oferi informații complete și de specialitate despre toate produsele existente în magazin. De aici, pot fi achiziționate coșuri pentru colectare selectivă, coșuri de gunoi clasice, din plastic, inox sau alte materiale dure, pubele, eurocontainere, atât pentru uz casnic, pentru birou sau pentru domeniul public, produse de o calitate excepțională, care vor satisface cerințele celor care le-au achiziționat. 

De exemplu, de la Sanito.ro poți achiziționa coșul de gunoi pentru reciclare BAERUM A. Cu un design modern, acest coș de reciclare compact este realizat din oțel inoxidabil și este potrivit atât pentru acasă, cât și pentru birou. Un alt model ideal pentru reciclare selectivă este EcoSort. Acest set de reciclare selectiva EcoSort oferă o soluție flexibilă pentru separarea la sursă a materialelor eliminate ca deșeuri. Acesta are un design modern și elegant și se potrivește perfect atât într-un mediu de birouri, cât și pentru uz casnic. Capacele coșului sunt prevăzute cu orificii ce permit o utilizare ușoară fără a atinge coșul. Sunt disponibile în opt culori și pot fi completate cu o etichetă aplicată în aceiași culoare, ce permite o diferențiere ușoara a diferitelor tipuri de deșeuri. Acest tip de coș este foarte rezistent, fiind confectionat din polimeri duri.

Pubelele și coșurile de la Sanito.ro sunt realizate din material de cea mai înaltă calitate, sunt rezistente la radiații ultraviolete și la extreme inferioare și superioare de temperatură. Răspunderea noastră, a tuturor, este să ne protejăm orașul, localitatea și astfel, să avem grijă de sănătatea planetei, prin soluții profesionale pentru colectarea selectivă a deșeurilor, prin amplasarea de eurocontainere și pubele, coșuri de gunoi, coșuri de colectare selective, atât în orașe, sate, parcuri, cât și în interiorul instituțiilor publice, clădirilor de locuințe sau de birouri. Printr-o colectare selectivă a deșeurilor putem aduce schimbări importante atât în viața economică, cât și în viața socială. Atfel, trebuie să ne educăm copiii în spiritul respectului față de om și față de natură.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează