MENIU CAUTĂ

(Publicitate) Canapeaua potrivită – un loc de răsfăț pe care singur îl alegi

Distribuie

Canapeaua pare să fie una dintre cele mai comune piese de mobilier din orice casă. Oricât de banală îți poate părea, canapeaua poate fi de fapt zona ta de relaxare. Are o durată de viață destul de lungă, ceea ce înseamnă automat posibilitatea de a amenaja o încăpere în așa fel încât investiția să fie rentabilă.

Producătorii de canapele permit la ora actuală clienților să aleagă absolut orice, de la tipul de material la culoare. Configurarea produsului este în cele din urmă o abordare personalizată de care se bucură toată lumea pentru că permite să îți pui amprenta personală asupra canapelei, în limitele de buget disponibil. Există atât de multe opțiuni la ora actuală, încât înainte de orice alegere merită să vizionezi mai multe modele, cataloage. Primobila.ro lansează o astfel de invitație. Ce vei alege dintre acestea este însă o poveste despre definiția confortului, în viziunea ta.

Alege canapeaua în funcție de preferințe

Forma și mărimea canapelei pe care o vei alege sunt aspecte pe care trebuie să le raportezi la spațiul disponibil. Dacă poate fi transportată pe bucăți, asamblată ulterior, cu atât mai bine.

Forma canapelei este cea care poate schimba interiorul din unul banal în unul atipic și interesant. Ține cont că forma acestei piese de mobilier accentuează arhitectura încăperii și evident te va avantaja. Dacă zona disponibilă este un colț al camerei, poți opta pentru un colțar, de preferat cu spațiu de depozitare la bază, pentru a compensa cu faptul că ocupi mai mult spațiu din cameră. De asemenea, colțarul poate avea extensia atașată pe stânga sau pe dreapta.

Elementele ce permit flexibilitate sunt cele care fac diferența și permit o adaptare mai ușoară la spațiul de amplasare.

Materialul

Canapelele pot fi realizate din materiale atât de diverse, încât să fie vorba de catifea – de ce nu, nu doar clasice alegeri de tip stofă, piele etc. Interesant de știut este faptul că materialele de înaltă performanță cum este catifeaua, tweed-ul sunt ușor de curățat și întreținut, pentru că fiind fibre sintetice nu permit absorbția și nu rețin petele.

Pentru confort sporit și o stare de bine la atingere sunt preferate materialele ce combină fibrele naturale cu cele sintetice, pentru a rezista mai mult. Pielea ecologică în schimb are un aspect deosebit, este elegantă cu textura sa ușor fină, fiind accesibilă față de pielea naturală. Atenție însă și la frecvența de folosire pentru că pielea ecologică pierde teren la capitolul rezistență îndelungată.

Culoare

Ne-am obișnuit să credem că o canapea doar completează un spațiu din casă. Asociem acesteia tonuri de maro sau negru, culori simple sau neutre. De fapt o canapea poate fi piesă centrală într-o casă. Așadar alege o culoare ce da sens spațiului. O culoare vibrantă va da o altă imagine spațiului. Te poți juca cu orice schemă de culoare, pentru a crea acel efect neașteptat de atracție. Contrastele lucrează foarte bine în acest sens.

Fii diferit

Dacă acorzi unei canapele misiunea complexă de a reda unei încăperi un stil unic, atunci alegerea pe care o ve face va ține cont de asta. Fii diferit și nu rezuma canapeaua la stilul minimalist, simplu, comun.

Eleganţa unei canapele poate fi un stil ce îmbină cu succes clasicul cu modernul. Un stil futurist se potrivește în case moderne, în timp ce cusăturile diferite, geometrice spre exemplu, pot fi de asemenea maniere inedite de accesorizare. Orice sparge tiparele poate fi și șansa ta de a face canapeaua remarcabilă.

Canapele Primobila

După cum spun unii, nimic nu se compară cu exemplul practic. Așadar vizionează colecțiile de canapele și în magazine. Textura materialului, cât de fermă sau moale este când te așezi pe ea, modul în care lumina potrivită îi scoate în evidență designul și fiecare element sunt aspecte care să te intereseze. Un magazin de canapele Suceava este Primobila. Acest loc devine o recomandare pentru că stilurile propuse în gama lor sunt diferite de cele simple și adesea regăsite în ofertele de pe piață. Jocul cromatic al canapelei și a pernelor decorative, stilul robust sau liniile fine, fac din canapele apariții unice.

Canapeaua aleasă este de fapt confortul pe care singur ți-l creezi. Alege cu încredere ce îți stârnește interesul, dar nu doar din punct de vedere al impactului vizual.

Comentarii