Dacă săpunul și apa nu sunt disponibile, utilizați un produs igienizant pe bază de alcool, care șă conțină cel puțin 60% alcool, cum ar fi spirtul si bineînțeles, soluțiile dezinfectante. Dezinfectanții pentru mâini pe bază de alcool pot reduce rapid numărul de germeni de pe mâini. Mai mult decât atât, trebuie să se țină cont de faptul că dezinfectanții pentru mâini nu sunt la fel de eficienți atunci când mâinile sunt vizibil murdare sau grase și de aceea, este bine să spălăm mai întâi mâinile cu apă și săpun și să le igienizăm ulterior cu dezinfectant.

Cum se folosesc dezinfectanții?

  • Aplicați produsul pe palma unei mâini (cititi eticheta pentru a afla cantitatea corectă);
  • Frecați-vă soluția în palme;
  • Continuați curățarea prin întinderea produsului pe toată suprafața mâinilor și a degetelor, până când mâinile rămân uscate.
  • Fiți atenți, deoarece înghițirea dezinfectanților pentru mâini pe bază de alcool poate provoca intoxicații.

De ce este importantă igiena?

Igiena este deosebit de importantă în caz de urgență, cum ar fi catastrofele naturale sau pandemiile. Acestea limitează desfășurarea, în condiții normale a mersului vieții. Prima regulă când vine vorba despre igienă este să spălăm mâinile cu săpun lichid sau spumă și cu apă din abundență. Procesul trebuie realizat după și înainte de masă, după ce manipulăm gunoiul, după ce folosim toaleta, când preparăm mâncarea, după ce atingem animalele, manipulăm hrana acestora sau deșeurile lor. Situațiile sunt multiple. 

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Pe lângă igienizarea mâinilor corespunzător, este esențial să igienizăm corect și suprafețele din casă sau de la birou, astfel încât răspândirea germenilor să fie limitată. Curățenia se menține cu ajutorul detergenților pentru suprafețe și pentru podelele birourilor, însă și cu ajutorul covorașelor profesionale dezinfectante, menite să protejeze suprafețele și să capteze murdăria, să absoarbă umezeala de pe tălpi sau să dezinfecteze prin proprietățile cu care au fost construite.

Covorașul de intrare dezinfectant este tot mai des întâlnit în spitale, clinici și saloane de înfrumusețare. Acest tip de covor curăță și dezinfectează cu ușurință pantofii. Este recomandat să fie utilizat la intrarea în toate locurile unde igiena este esențială, unde accesul germenilor trebuie stopat sau unde mâncarea este manipulată și / sau prelucrată. În plus, covorașele de tip Sticky Mat pot avea o eficiență de 99,9% atunci când sunt utilizate și aplicate corect și când straturile sunt curățate de uzură. Acestea au un sistem de eliminare a prafului și a impurităților certificat ISO.

Pentru mai multe informații și pentru a vizualiza întreaga gamă de produse, puteți intra oricând pe site-ul magazinului Sanito.ro. Magazinul are peste 14 ani de experiență și mii de clienți multumiți. Produsele de igienă a mâinilor, corporală, dar și pentru curățarea eficientă a diferitelor suprafețe sunt ideale pentru a evita problemele de sănătate.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.