Dacă ți se pare o idee bună să călătorești alături de persoana iubită, poți planifica o vacanță pentru voi doi într-un loc de vis, care să vă ofere peisaje frumoase, restaurante cu mâncare gustoasă și hoteluri confortabile. Care sunt cele mai potrivite destinații pentru o escapadă romantică? 

Paris, Franța

O astfel de listă nu putea începe cu alt oraș decât cu capitala iubirii și a romantismului, Parisul. Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Champs Elysees sau malul Senei sunt locuri în jurul cărora te poți plimba și pe care le poți vizita alături de partenerul tău. Îndeosebi din vârful Arcului de Triumf, priveliștea asupra Parisului este impresionantă și te va tenta să nu contenești din a fotografia panorama orașului. Un alt loc potrivit pentru a fi vizitat de un cuplu care călătorește la Paris este Basilica Sacre Coeur. Parisul este orașul în care poți să mănânci foarte bine, dar și locul ideal pentru a-ți bea cafeaua de dimineață alături de persoana iubită și pentru a aprecia magia dragostei. Deși traficul funcționează foarte bine în capitala Franței, uneori există restricții de circulație și devieri care nu sunt tocmai prietenoase cu șoferii. Vestea bună este, însă, că sistemul public de transport în comun funcționează foarte bine și poți ajunge oriunde cu metroul, trenul sau autobuzul. 

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Cinque Terre, Italia

Cinque Terre este o regiune superbă din Italia, formată din localități mici, dar amplasate pe o coastă absolut spectaculoasă. Te poți caza alături de persoana iubită și vă puteți plimba admirând peisajele spectaculoase, precum și casele și restaurantele ridicate chiar pe stânci. Spre deosebire de Paris, Cinque Terre este o zonă în care este recomandat să te deplasezi cu mașina. Poți închiria foarte ușor un autoturism, pe care îl poți rezerva din timp, chiar de acasă. Cinque Terre te va surprinde cu peisajele superbe, astfel că recomandarea noastră este să te asiguri că ai suficient de multă memorie disponibilă în telefon, pentru că sigur vei filma și vei fotografia foarte multe cadre. 

Insulele Maldive

O altă destinație foarte populară în rândul îndrăgostiților este reprezentată de Insulele Maldive. Poți apela la oferte de vacanță în insulele Maldive pe tot parcursul anului. Zona este una ideală pentru o vacanță alături de partenerul de viață. Poți petrece câteva zile în resorturile foarte primitoare și cu tratamente generoase pentru turiști, inclusiv din punct de vedere culinar. Plajele și apa din Maldive sunt impresionante și te vor face să vrei să revii. Dacă ai astfel de gânduri, insulele pot fi un loc potrivit și pentru o eventuală cerere în căsătorie. Cu siguranță va fi un moment pe care îl veți ține minte toată viața. Alte posibilități de relaxare în Maldive constau în plimbări pe plajă, plimbări cu vaporul sau hidroavionul, practicarea sporturilor precum golful, dar și mersul la shopping. 

Călătoriile în cuplu sunt o modalitate excelentă de solidificare a unei relații, iar atunci când alegi destinația potrivită cu siguranță totul iese ca în vise. Consultă-te cu partenerul tău, stabilește bugetul pe care sunteți dispuși sa îl acordați organizării unei vacanțe și alegeți-vă destinația dintre cele menționate mai sus. Cu certitudine, experiența va fi una pe care o veți ține minte mereu și de care vă veți aminti cu plăcere. 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism