Natura a inspirat Bergenbier să producă o bere deosebită, maturată la rece, filtrată la rece și cu CO2 din fermentație naturală, astfel încât acum e momentul să îi mulțumim pentru răcoarea pe care ne-a dat-o. În peisajul local, campania “Te Răcorești și Reîmpădurești este unul dintre cele mai importante proiecte de reîmpădurire din România. 


Primii 50.000 de puieți de brad au fost plantați în aprilie 2018 și trec deja prin perioada de mentenanță forestieră. La fel ca și anul trecut, încă 50.000 de brazi vor fi plantați în 2019 și vor suplimenta zonele împădurite ale României.

Zilele trecute, în Timisoara, Cluj-Napoca și București, berarii Bergenbier au evidențiat caracterul răcoritor al berii, iar somelierul Ștefan Teriș a oferit o nouă perspectivă asupra asocierii berii cu numeroase specialități culinare.
De exemplu, berea blonda Bergenbier, cu al ei gust răcoritor, echilibrat, te îmbie cu dulceața malțului la început și te cucerește cu amăreala pronunțată de hamei la final. Berea se asociază în mod deosebit cu preparatele condimentate din pui sau pește, pentru a simți mai bine răcorirea adevarată, inspirată din natură, datorită prospețimii și carbonatării naturale a berii.

Ediția a doua „Te răcorești și reîmpădurești!” a intrat deja în faza de pregătire a plantării celor 50.000 de brazi. La începutul lunii aprilie, Bergenbier va anunța zonele în care vor fi plantați brazii.