De ce haine ai nevoie în camping?

Ținutele potrivite pentru o vacanță la cort mizează pe piese vestimentare lejere și foarte practice. Ca atare, lasă acasă outfit-urile de gală și concentrează-te pe haine care să-ți creeze confortul termic necesar atât pe parcursul zilelor toride cât și în serile răcoroase. Tricourile, pantalonii scurți și o pereche de papuci sunt principalele lucruri care trebuie să se regăsească în bagajul tău atunci când mergi cu cortul vara. Alege-ți și un costum de baie care te avantajează, pentru a beneficia din plin de razele călduroase ale soarelui. 

Totuși, nu uita să adaugi un trening, o pereche de pantaloni lungi, un hanorac și o jachetă care îți vor fi de folos în zilele în care temperaturile de afară nu sunt chiar prietenoase. O pelerină de plajă este un alt accesoriu util pentru ocaziile în care capriciile vremii specifice verii își fac simțită prezența. 

Dacă ai de gând să faci drumeții, sfatul nostru este să incluzi în bagajul tău de vacanță și o pereche de sandale pentru bărbați care prezintă anumite caracteristici speciale. Caută acele modele cu talpă moale, confecționată din cauciuc cu benzi de rulare care oferă rezistență și o bună aderență pe suprafața de mers. De asemenea, pentru drumeții sunt recomandate sandalele cu închidere laterală triplă cu velcro care facilitează încălțarea și descălțarea.

Ce accesorii pentru dormit trebuie să iei cu tine?

Dormitul la cort poate fi o experiență foarte plăcută dacă iei cu tine în vacanță câteva accesorii. Sacul de dormit deschide lista acelor obiecte indispensabile de care depinde un somn odihnitor la cort. Pentru e evita efectele nedorite ale solului umed, poți opta pentru un sac de dormit cu umplutură sintetică. Dacă mergi în vacanță împreună cu jumătatea ta, un sac de dormit dublu este o alegere perfectă. Desigur, dimensiunile acestor produse sunt variate așa că poți opta și pentru saci de dormit de o persoană. Ai opțiunea de a alege și saci de dormit din puf, care sunt ideali pentru serile în care ploile de vară nu își intră în drepturi. 

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

Suplimentar, pune în bagaj și o pătură din polar, care îți va ține de cald indiferent cât de frig este afară. 

Alte obiecte utile pe care să nu le uiți acasă

O vacanță în camping înseamnă, cel mai probabil, o mașină plină de bagaje! Pe lângă haine și accesoriile de dormit, mai sunt și alte obiecte utile pe care ar trebui să le iei cu tine dacă vrei să te bucuri de experiența unui camping autentic. De exemplu, un arzător cu butelie sunt absolut necesare dacă vrei să pregătești mâncarea de unul singur. 

Pentru că serile de vară au un farmec aparte, o lampă de cort care să creeze lumina necesară pentru a sta la povești cu prietenii până târziu este absolut necesară. 

Alte accesorii utile pentru vacanța la cort sunt: deschizătorul de sticle, fluierul de supraviețuire, busola, deschizătorul de conserve și altele.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens