Mergi direct la conținut »
Adela vă sfătuieşte în sex şi iubire. "Din băiatul ușor timid și manierat care m-a cucerit, se transformă într-o bestie pătimașă, care mă strânge, mă sufocă..."
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații

Adela vă sfătuieşte în sex şi iubire. „Din băiatul ușor timid și manierat care m-a cucerit, se transformă într-o bestie pătimașă, care mă strânge, mă sufocă…”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Mă numesc Elena și am 28 de ani. Am cunoscut de câteva săptămâni un băiat de care îmi place foarte tare, de curând am început să facem și dragoste… doar că nu știu, când ajungem în acele momente, devine cu totul alt om. Din băiatul ușor timid și manierat care m-a cucerit, se transformă într-o bestie pătimașă, care mă strânge, mă sufocă și mă umple de vânătăi. Am vorbit și cu prietenele mele despre asta, una zice că e ciudat, că nu e normal să mă lase cu semne care durează, celeilalte i se pare ceva romantic. Eu nu știu ce să cred, adevărul e că mă cam sperie când îl văd cum face, și nici nu-mi place să afle toată lumea că am fost cu el. Tu ce părere ai?

Adela răspunde:

Dragă Elena,

Dacă ție nu-ți place felul în care se comportă, nici nu mai e nevoie de alte comentarii. Oricât ai încerca să te obișnuiești cu gândul, repulsia pe care ai simțit-o nu se va transforma în altceva. Desigur, poți să-ți propui să accepți de dragul lui, dar în adâncul inimii vei fi măcinată de această problemă până când vei simți că nu mai poți continua așa. Sfatul meu este să-i spui pur și simplu. Nu trebuie să aibă impresia că îl respingi sau că nu-ți place cum face, poți să folosești, de exemplu, argumentul pe care mi l-ai spus și mie: că nu trebuie să afle toată lumea ce faceți voi în dormitor. Mai ales dacă spui că în restul timpului e ușor timid, ar trebui să funcționeze. Însă, ai grijă. Dacă spui că nu-l cunoști de multă vreme, metamorfoza lui din momentele intime poate să ascundă o personalitate dificilă. Faptul că nu e atent la ce simți tu în intimitate arată că e înclinat să fie furat de propriile senzații și să se mulțumească doar cu ele, fără să-i pese și de tine. Dacă nu devine mai grijuliu în timp, te poți aștepta ca sentimentele lui să nu fie prea profunde, până la urmă. Încearcă să fii lucidă și să nu te iluzionezi că el e neapărat bărbatul potrivit pentru tine. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Close
Închide
  Close