MENIU CAUTĂ
26 Mar. 2018 17:58

Tricouri pentru burlaci și burlăcite. Last fling before the ring

Distribuie

Dacă prietena ta cea mai bună se mărită sau chiar tu ai decis să faci pasul cel mare înseamnă că te pregăteşti pentru cea mai frumoasă zi din viaţa ta dar şi pentru cea mai nebună petrecere a burlacitelor.  Se spune că ce se întâmplă la petrecerea burlacitelor, rămâne acolo pentru totdeauna, de aceea credem că momentul trebuie sărbătorit cum se cuvine, cu toate detaliile puse la punct, fără greșeală.

De obicei, petrecerea burlacitelor se desfăşoară în club, unde toată atenţia se îndreaptă către gaşca sexy, numită și ”Brides Crew”.  Pe lângă dans, şampanie şi distracţie, tricourile inscripţionate cu mesaje specifice sunt un must când vine vorba de un astfel de moment.

Tricoul burlăcitelor a devenit un element statement și se poate printa cu diferite modele, în funcţie de tematică. Tricourile cu mesaje personalizate pentru gașca cu care petreci sunt un element esenţial şi haios, reprezentând o amintire care îţi va pune un zâmbet pe faţă mereu.  

Am găsit pe www.tshirt-factory.ro mai multe modele pentru a compune o ţinută glam şi în temă pentru seara mult aşteptată.  

Ce face special un banal tricou? Mesajul! Nu cred că am văzut petrecere a burlăcitelor fără gălăgie, euforie şi tricouri personalizate.

Şi, pentru că până acum am vorbit doar despre tricourile burlacitelor, cei de la Tshirt Factory s-au gândit şi la o serie de modele pentru burlaci, deși pentru ei poate momentul nu e atât de euforic. Dacă vrei să îţi surprinzi prietenii cu un mesaj personalizat, cu o glumă memorabilă sau textele voastre, pe site-ul lor vei găși secţiunea CREEAZĂ-ŢI TRICOUL unde îți poți lasă imaginația să zboare. Tot ce rămâne de făcut acum este să te pregăteşti pentru o petrecere inedită şi să sărbătoreşti cum se cuvine cel mai important moment al vieţii tale! 

Comentarii