MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Balanță pentru perioada 25-31 mai 2019 | Video Uranissima

Distribuie

Între 25 și 26 mai, dimineața, momente de plăcere sau de relaxare ivite pe neașteptate, breșă într-un program rigid. Nevoia de a „schimba aerul”, îngândurarea, oboseala și plictisul cu o activitate delectantă, plăcută, reconfortantă. Curiozități intelectuale, disponibilitate interioară pentru a gusta experimente artistice din ceea ce se cheamă „noul val” sau arta experimentală, de a participa la manifestări publice cu tentă modernistă.

Între 26 mai, după ora 09:08, și 28 mai seara, stare de spirit care se modifică de-a lungul unei zile, oferindu-le nativilor posibilitatea de a se liniști și de a se dedica unor preocupări speciale, menite să-i vindece sau să-i revigoreze ori să-i purifice (terapii alternative sau medicină vibrațională). Tendința de a ignora conflictele și sursele de nemulțumire de la locul de muncă cu scopul de a-și „menaja nervii” și a nu se molipsi de stresul colectiv în care își desfășoară activitatea.

Între 28 mai, după ora 21:32, și 31 mai, dimineața, mici divergențe manifestate cu predilecție în relațiile conjugale.

Din 31 mai, după ora 08:49, efort de a administra un patrimoniu sau de a netezi drumul pentru a intra în posesia unor beneficii bănești sau materiale. Surprize plăcute, de ordin financiar, de valoare mică sau modestă. Întreaga săptămână, sectorul comunicării, al schimbului de idei și opinii va avea un pronunțat caracter contradictoriu care se poate traduce prin formula „informații care se bat cap în cap”. Deplasări făcute cu dificultate, uneori fără voința sau disponibilitatea interioară a nativilor (din obligație).

Lipsă de coordonare în obținerea documentelor sau aprobărilor necesare călătoriilor. Atenție la felul în care se poartă un dialog sau se prezintă o comunicare în mediul științific din țară sau din străinătate. Efort de emancipare profesională prin combativitate și, uneori, chiar prin intoleranța față de rivali și competitori.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Citește mai multe despre Urania și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii