Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, preocupări speciale, superioare, menite să îl smulgă pe nativ din cotidianul banal, din rutina exasperantă; uneori, Racii vor căuta izolarea, liniștea, calmul și le vor găsi în lecturi, muzică, rugăciuni, participare la viață religioasă. Alteori, poate fi vorba de o dedicare constantă, cu mult drag și cu multă speranță, șlefuirii personale prin accesul la domenii de viață și de cunoaștere elevate, rafinate.

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, ambiții profesionale, luptă cu “umbrele” în plan profesional ori tendință de a repara niște nereguli mai vechi.

În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie și apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent special pus pe casa banilor. Tranzitul are valențe pozitive; el le poate da multă “minte” nativilor care vor ști să-și apere interesul și să “se vândă” bine după o negociere demnă și justificată.

Chiar dacă nu se vor rezolva în această etapă, ci abia în a doua jumătate a lunii august, o serie de nemulțumiri legate de contracte ori de aplicarea incorectă a unor clauze juridice, pot fi supuse analizei și reevaluării, mai ales că, tot în această perioadă, va opera, în continuare, o opoziție a Beneficilor, care fie va pune în evidență aspectele vulnerabile dintr-o colaborare, fie îi va proteja pe Raci de deteriorarea reală a relațiilor la locul de muncă.

Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, câte o prietenie se va reașeza, cu consecințe mai mult sau mai puțin plăcute, în funcție de factorii care au determinat acest mic cutremur relațional.

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă