Preocupare pentru buna administrare a propriei lor persoane. Între 14 mai, după ora 21:51′, și începutul zilei de 17 mai, constrângeri indirecte care provin de la celelalte trei sectoare ale Crucii Cardinale, care se realizează în acest răstimp, și care pun în prim-planul atenției lor, câte o urgență și câte o încurcătură, în fiecare dintre ele.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și va crea premizele multor satisfacții în plan sentimental dar și în ipostaza inspirației și forței creative a persoanelor active în domeniul artistic. Uriașă rezistență fizică și ambiție în cazul celor care pratică sport de performanță.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului. Astrologii nu consideră acest tranzit favorabil dezvoltării în plan personal pentru că slăbește voința, instalează entuziasmul și înflăcărarea pentru a-l împinge, apoi, pe nativ în delăsare și dezinteres, accentuând, până la aroganță, mândria și permițând nedreptățile.

Tranzitul, care va dura până pe 2 iulie a. c., este însă unul special pentru că este vorba de prima opoziție Marte/Saturn, pe direcția Rac/Capricorn, după treizeci de ani (ultima a avut loc între 29 aprilie 1989 – 16 iunie 1989); ea va pune punct multor aspecte de viață personală și partenerială declanșate, în acea perioadă, sau complicate paisprezece ani mai târziu. Din 17 mai, după ora 00:26′, încăpățânare și inflexibilitate atât în relațiile dezamăgitoare sau nesigure în an sentimental sau doar amical.

Cea mai mare tragedie rutieră cu sportivi români: "Bănuţă era pe sub maşină, i se vedea doar bazinul. Năstase era cu un cauciuc..." Detalii șocante
GSP.RO

Cea mai mare tragedie rutieră cu sportivi români: "Bănuţă era pe sub maşină, i se vedea doar bazinul. Năstase era cu un cauciuc..." Detalii șocante