MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Distribuie

Între 11 și 12 mai după-amiaza, mici victorii în plan material obținute prin capacitatea nativilor de a-și impune punctul de vedere. Între 12 mai, după ora 19:22', și seara zilei de 14 mai, răstimp al obiectivității și al gândirii practice, aplicate, fără subiectivism, care le va permite Capricornilor să înțeleagă corect o premiză și să aleagă cea mai dreaptă, eficientă ori puțin costisitoare soluție de viață.

Preocupare pentru buna administrare a propriei lor persoane. Între 14 mai, după ora 21:51′, și începutul zilei de 17 mai, constrângeri indirecte care provin de la celelalte trei sectoare ale Crucii Cardinale, care se realizează în acest răstimp, și care pun în prim-planul atenției lor, câte o urgență și câte o încurcătură, în fiecare dintre ele.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și va crea premizele multor satisfacții în plan sentimental dar și în ipostaza inspirației și forței creative a persoanelor active în domeniul artistic. Uriașă rezistență fizică și ambiție în cazul celor care pratică sport de performanță.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului. Astrologii nu consideră acest tranzit favorabil dezvoltării în plan personal pentru că slăbește voința, instalează entuziasmul și înflăcărarea pentru a-l împinge, apoi, pe nativ în delăsare și dezinteres, accentuând, până la aroganță, mândria și permițând nedreptățile.

Tranzitul, care va dura până pe 2 iulie a. c., este însă unul special pentru că este vorba de prima opoziție Marte/Saturn, pe direcția Rac/Capricorn, după treizeci de ani (ultima a avut loc între 29 aprilie 1989 – 16 iunie 1989); ea va pune punct multor aspecte de viață personală și partenerială declanșate, în acea perioadă, sau complicate paisprezece ani mai târziu. Din 17 mai, după ora 00:26′, încăpățânare și inflexibilitate atât în relațiile dezamăgitoare sau nesigure în an sentimental sau doar amical.

Citește mai multe despre Urania, Horoscop și previziuni zodii pe Libertatea.

Comentarii