Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Scorpion pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Între 11 și 12 mai după-amiaza, moment al orgoliului sau al mândriei satisfăcute de un succes. Între 12 mai, după ora 19:22', și seara zilei de 14 mai, întâlniri cu scop precis, cu persoane alături de care desfășoară activități extraprofesionale, de compensare sau de delectare. Uneori, nativii vor cultiva „relațiile necesare” fără a pune în joc atașamentele sau simpatia.

Între 14 mai, după ora 21:51′, și începutul zilei de 17 mai, etapă destinsă, eliberată de preocupări și stres, dornică de evadare; discrete recuperări și reechilibrări organice. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului și va introduce o binefăcătoare notă de stabilitate în reacții și comportament, premiză necesară înțelegerilor parteneriale de orice fel și semnării unor contracte. Moment al pragmatismului și al lucidității care le va permite nativilor evaluări și decizii corecte.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului și se va instala, până pe 2 iulie, a. c., în tranzit prin casa a IX-a, cea care privește conștiința superioară, crezurile, idealurile, opțiunile majore de viață, profesia și erudiția. În primele trei săptămâni, Scorpionii vor fi entuziasmați, simțindu-se în stare să-și asume multe sarcini și premize majore. Unele dintre ele pot reprezenta un ideal mai vechi care acum pare posibil de pus în aplicare dar, de la jumătatea lunii iunie, situația se va complica, uneori dramatic, obstacolele ivite la tot pasul destabilizându-l pe nativ care va avea, din nou, tendința să-și abandoneze proiectele.

Din 17 mai, după ora 00:26′, Luna va începe să tranziteze zodia Scorpionului, ceea va fi un punct forte pentru acești nativi care vor experimenta beneficiile unui Trigon regal pe semn de Apă care le va alimenta cu energia subtilă necesară multe sectoare de viață și activitate, sporindu-le, totodată, intuiția, forța telepatică, capacitatea de a-i influența și a-i impresiona pe cei din jur.

Close
Închide
  Close