EXCLUSIV/”Vreau o fetiță de la el” Vica Blochina i-a pus gând rău lui Botezatu

20 ianuarie 2016 23:30 De: ,

Ceea ce ar putea părea o glumă sau un scenariu sau o prietenie care a depășit anumite limite pare să se transforme într-o legătură cât se poate de serioasă. Vica Blochina și Cătălin Botezatu au o idilă, iar ea pare dispusă să-și asume responsabilități uriașe.

Încă de anul trecut, Vica și Bote au dat semne că între ei ar exista chimie. Eh, de dragul publicității, s-au grăbit mulți să spună. Ce-i drept, au fost câteva gesturi intime între ei, dar parcă nu suficiente cât să convingă de veridicitatea unei idile. Anul trecut l-au încheiat în aceeași notă. Pe 29 noiembrie, aflați la un eveniment monden organizat în provincie, cei doi s-au sărutat în fața camerelor de filmat. Iar de atunci… mai nimic. Întoarsă în țară după o vacanță exotică petrecută alărturi de fiul ei în Thailanda, lituaianca a penetrat din nou spațiul initim al cunoscutului designer, iar cei doi au fost văzuți din ce în ce mai des împreună. Mai mult, cuprins de un val de generozitate și conștient că o femei ca Vica necesită investiții serioase, Botezatu a și cadorisit-o cu o pereche de pantofi de brand, pe care a cheltuit aproape 1.000 de euro. Și, mai mult ca sigur, un așa gest nu a rămas nerecompensat. Și parcă tot nu pare un scenariu solid. Există însă un indiciu care ar putea demonstra că măcar unul dintre ei ia în serios povestea…

Li s-a plâns prietenelor

Nu mai departe de acum câteva zile, Vica Blochina a deschis subiectul ”Botezatu” față de prietenele ei și le-a făcut un anunța șocant: ”Vreau o fetițo de la el”. Le-a explicat și de ce… ”Cătă e un barbat mișto, arată bine, n-are cum să nu facă și copii frumoși. Ca să nu mai spun că eu vreau neapărat să mai fac un copil și am deja 40 de ani, ceasul biologic ticăie”, li s-ar fi plâns blonda. În aceste condiții, idila, prietenia, flirtul sau ce-o fi el are toate șansele să se transforme într-o poveste cu obligații și responsabilități.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro