EXCLUSIV. Adevăratul motiv pentru care Irinel a refuzat-o pe Monica!

16 martie 2016 18:47 De: ,

Irinel Columbeanu, care are custodia fiicei sale, nu este de acord ca Irina să meargă în vacanță la mama sa, în America.

Milionarul de la Izvorani se teme să o lase pe fetiţă în America fără el şi nu vrea să îşi asume niciun risc în ceea ce o priveşte pe micuţa de 9 ani.

„Pentru un copil nu este atât de important cât de mare sau mică este casa și cred că Irina își dorește să o revadă pe Monica. Eu i-am explicat Irinei şi mamei ei că nu o voi lăsa pe Irina să plece fără mine și unde pleacă. Nimeni nu știe ce face Monica și cu ce se ocupă în America. Zice că studiază, dar nu știu ce, probabil o școală care durează foarte mulţi ani. Nu o voi lăsa pe fiica mea să plece în necunoscut, pe baza unor invitaţii făcute mai mult la TV”, a declarat acesta într-o emisiune tv.

irinel_monica_columbeanu_decizie_custodie_irina.jpg

De fapt, Irinel se teme de un lucru extrem de grav! Afaceristul crede că ar putea rămâne fără fetița sa, chiar și în cazul în care ar fi de acord să plece și el cu aceasta peste Ocean

”De faţă cu mine, Monica i-a băgat în cap Irinei să mergem în vacanţă, în America. Din câte am înţeles, Irina ar avea deja o cameră pregătită acolo, în timp ce eu ar urma să stau la un hotel. Ştiu însă la ce risc m-aş expune şi chiar nu vreau să se ajungă la aşa ceva. Nu mi-e teamă de călugării shaolin. Doar că, odată ce eu şi Irina ne-am afla în America, Monica ar putea face o cerere echivalentă cu ordonanţa preşedinţială de la noi, în care să inventeze orice, asupra căreia un judecător din comitat se pronunţă imediat. Astfel că, până se lămuresc lucrurile, eu pot primi interdicţie să mă apropii de copil. Chiar nu am chef şi nici timp să mă lupt cu judecătorii de acolo. Nu aş fi singurul care ar păţi-o. Pentru ca Irina să nu creadă că nu vreau s-o duc în America din răutate, i-am explicat ce pericol există, iar fetei nu i-a plăcut, mai ales că ea a mai trecut prin chestii de astea, cu instanţe judecătoreşti”, le-a spus Irinel Columbeanu apropiaților.

irina-irinel-columbeanu_c49da6a92f.jpg

”Irinel poate rămâne fără copil”!

Contactat pe marginea acestui subiect, privind riscurile la care s-ar expune Irinel Columbeanu în America, avocatul Ioan Todan cel care o apără pe Antonia în procesele cu Vincenzo Castellano, îi dă dreptate omului de afaceri.

”Da, poate rămâne fără copil, dacă se duce cu fata în America. Acolo te judecă pe dreptul anglo-saxon, care e total diferit de legile noastre. Am avut un astfel de dosar, în Anglia şi am pierdut până şi la Curtea Supremă. Irinel poate fi executat pentru cel puţin şase luni, cât va dura procesul. La ei ordonanţa se judecă imediat, cu un singur judecător, în camera de consiliu, nu ca la noi”, a precizat Ioan Todan.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro