MENIU CAUTĂ
11 Mai. 2018 15:58

Adriana Iliescu, despre surpriza pe care au avut-o medicii la operația de cezariană. Dezvăluirile celei mai bătrâne mame din România

Distribuie

Adriana Iliescu a trecut prin experiențe aparte în perioada în care încerca cu disperare să aibă un copil.

Povestea ei a făcut înconjurul României şi al lumii la data de 16 ianuarie 2005, când a adus pe lume o fetiță. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din ţară,  intra atunci în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil sănătos.

Adriana Iliescu a născut la vârsta de 67 de ani şi are o fetiţă foarte frumoasă, Eliza.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru qbebe.ro, Adriana Iliescu și-a amintit de provocările de care a avut parte când a devenit mamă.

Mai întâi a fost în Italia, la un consult, după care a început tratamentul de fertilizare in vitro. Adriana Iliescu s-a chinuit 14 ani să devină mamă.

„Procedura nu este grea, dar a durat foarte mult să-și dea seama că la vârsta mea mi se potrivește procedura unei femei de 35 de ani care nu poate rămâne gravidă. Nu a fost nimic special. Problema a fost frica doctorilor, dat fiind vârsta mea”, explica Adriana Iliescu.

Cea mai bătrână mamă din România a dezvăluit și ce au găsit medicii după operația de cezariană.

„Dar când m-au tăiat doctorii la cezariană, placenta mea era ca a unei femei de 35 ani. Deci medicamentele au prins!”, mărturisea Adriana Iliescu.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Loading...
Comentarii