MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2019 11:31

Ce a făcut Meghan Markle cu hainele „low cost” după ce a devenit actriță de succes. Metodă inedită | FOTO

Distribuie

Meghan Markle, soția Prințului Harry al Marii Britanii, a găsit o metodă inedită pentru a scăpa de hainele obișnuite după ce a devenit actriță de succes.

 

Înainte de a intra în Familia Regală Britanică, Meghan Markle a fost o actriță care s-a bucurat de succes.

În momentul în care a ajuns faimoasă, Meghan Markle a decis să scape de ținutele „low cost” în cel mai inedit mod. Meghan Markle a cunoscut succesul internațional cu rolul Rachel Zane pe care l-a interpretat timp de opt sezoane în serialul de televiziune „Suits”. Odată devenită celebră, Meghan Markle a decis că venise vremea să își schimbe și stilul vestimentar.

La acea vreme, vedeta era clienta obișnuită a unor magazine precum Marks & Spencer, Zara și Assos, branduri la îndemâna omenilor obișnuiți. Însă a vrut mai mult și a decis să renunțe la hainele pe care le purtase până atunci. Câștiga 50.000 de dolari pe episod în serialul respectiv, astfel că a decis că era cazul să-și reînoiască garderoba cu ținute provenite de designeri și de la case de modă.


Pentru a scăpa de hainele vechi, Meghan Markle a organizat o petrecere în casa sa, care a fost numită „Sayonara Zara”. Potrivit unor surse de la Hollywood, în cadrul acestei petreceri, Meghan Markle a dat invitaților ținutele considerate ieftine pe care nu mai dorea să le poarte.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, urmează să nască în primăvara acestui an.

FOTO: Hepta

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

Loading...
Comentarii