14 Feb. 2018 12:37

Ce mari au crescut fetele lui Chivu. Anastasia și Natalia sunt comorile fostului fotbalist | FOTO

Distribuie

Adelina și Cristi Chivu au două fetițe superbe, iar relația dintre cele două demonstrează din plin că sunt surori - se înțeleg perfect și sunt de nedespărțit.
Adelina și fostul fotbalist Cristi Chivu sunt căsătoriți de peste nouă ani, iar mariajul lor este unul dintre cele mai solide din lumea showbiz-ului românesc. Formează una dintre cele mai frumoase familii, alături de cele două fetițe ale lor, Anastasia și Natalia.

Cristi Chivu și partenera lui de viață au toate motivele să se considere mândri de fiicele lor, care au crescut și s-au transformat în două domnișoare superbe.

Anastasia are șapte ani, pe care i-a împlinit în luna noiembrie, în timp ce natalia a fost sărbătorită de curând, ea împlinind nouă ani.


Cele două au moștenit de la mama lor frumusețea și eleganța. Sunt de nedespărțit, mai toate ipostazele în care au fost surprinse fiind extrem de înduioșătoare: se îmbrățișează, se joacă, rând și fac o miulțime de lucruri împreună.

De altfel, Adelina și Cristi Chivu sunt atțât de mândri de relația dintre cele două fiice ale lor încât postează frecvent fotografii cu cele două în diverse ipostaze.


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi


 

Loading...
Comentarii