MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 16:16

Cel mai emoționant mesaj al Anamariei Prodan despre mama sa. Cum arată Ionela Prodan cu capul descoperit și fără pic de machiaj | FOTO

Distribuie

Anamaria Prodan și-a dus mama la un salon de înfrumusețare, acolo unde Ionela Prodan s-a afișat pentru prima oară cu capul descoperit și fără machiaj după problemele de sănătate pe care le-a avut.

În luna ianuarie a acestui an, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a avut probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. cele două fete ale sale au fost mereu prezente lângă ea.

După ce a început să aibă probleme de sănătate, Ionela Prodan, care a slăbit peste 25 de kilograme, nu s-a mai afișat în public cu capul descoperit, c doar purtând diverse căciuli și baticuri.

Acum, artista a apărut pentru prima oară cu capul descoperit și fără pic de machiaj. Imaginile au fost făcute publice de fiica sa, impresara Anamaria prodan, cea care a dus-o pe celebra ei mamă la un salon de înfrumusețare, acolo unde a fost răsfățată ca o regină.

Deși vizibil slăbită, Ionela prodan s-a bucurat din plin de tratamentul primit la salonul de înfrumusețare, iar Anamaria Perodan a fost mai mult decât încântată să-și vadă mama zâmbitoare și fericită.

„Îmi doresc și eu la 71 de ani să arăt ca mama mea fără pic de make-up pe față !!! Când ești atât de bună și de mare toți stau în jurul tău și te alintă:)))) TE IUBESC, MAMA, FĂRĂ LIMITĂ!!!!”, a spus Anamaria Prodan.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Loading...
Comentarii