MENIU CAUTĂ
16 Mar. 2018 12:02

De când a albit Andreea Marin. N-ai fi bănuit că situația stă chiar așa

Distribuie

Andreea Marin a făcut o dezvăluire despre ea. Vedeta le-a spus fanilor săi că a albit încă de pe vremea când era adolescentă.

Andreea Marin, care de curând a vorbit despre o nouă sarcină, a început să aibă fire albe de la vârsta de 18 ani.

Andreea Marin, care trăiește o poveste de iubire cu Andrei Brâncoveanu, consulul României în Libia, s-a pozat cu o perucă grizonată și le-a făcut dezvăluirea prietenilor ei virtuali.

„Fugim de firele de păr alb, nu-i așa? Eu le am încă de la 18 ani si le vopsesc, n-am ce face. Dar dacă nu rădăcinile ar fi albe, ci … restul podoabei capilare?!

Nu mi-am putut închipui, până nu am probat această perucă inedită. Nu mă așteptam, dar e foarte interesantă și … îmi place! Câteodată, e bine să experimentezi, înainte de a spune „nu”. Încearcă ceva nou, ai putea avea o surpriză plăcută!” a afirmat Andreea Marin.

„Doamne ferește!!! Nu te-am recunoscut… Îți stă super bine! Omul frumos rămâne frumos oricum și cu orice”, i-a scris o admiratoare.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ce spune deputatul PSD Florin Iordache despre gestul obscen din Parlament
Loading...
Comentarii