DEZVĂLUIRI, după OPT LUNI! MOTIVUL INCREDIBIL pentru care KEO nu i-a SPUS ANDREEI despre MISTY

18 noiembrie 2014 21:37

La opt luni după scandaloasa despărțire dintre Keo și Andreea Bălan, artistul a decis să povestească lucrurile exact așa cum s-au întâmplat, în varianta lui.

În mod de-a dreptul incredibil, Keo susține că nu i-a spus Andreei Bălan că s-a îndrăgostit de o altă femeie, de frică.
„Dacă aș spune că mi-era frică de ea, nu aș fi bărbat, dacă aș spune nu, ar fi o minciună”, a declarat Keo la Kanal D, fără să dea mai multe detaii.
Deși a trăit o viață dublă,  Keo a declarat că, în ciuda aparențelor, el a respectat-o pe cântăreață în cei opt ani în care au fost alături

„Nu stai opt ani cu o femeie fără să o respecți. Nu poți sta așa o perioadă dacă nu ai da doi bani pe persoana respectivă. Toți cei care au trăit o despărțire, știu că nu este ușor. Mi-am cerut iertare față de ambele. M-am îndrăgostit de Alexandra, am greșit că am avut acea perioadă de nehotărâre”, a mai spus artistul.
Keo este conștient că Andreea a suferit foarte mult, dar susține că s-a victimizat excesiv cu scopul de a-i construi lui imaginea unui monstru.

„Ea simte nevoia să se răzbune, pentru că a suferit. Pot să înțeleg asta. Totuși voia să mă îngenucheze. Planul de a mă face praf consta în a se victimiza ea. Prezenta lucrurile ca și cum eu aș fi fost un monstru. Totuși, cineva acre suferă atât de tare cum susține ea, nu-și reface viața după o lună. O felicit, mă bucur pentru ea, dar să nu se mai victimizeze în continuare(…)Ea a făcut tot posibilul să mă distrugă și pe plan profesional. A încercat să mă scoate din toate concertele, să mă scoată de la televiziuni. Ea nu a încercat să-mi facă doar mie rău astfel, ci și celor cu care eu colaborez”, a mai declarat Keo.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro