Doinița Oancea, dezvăluiri despre „Ferma vedetelor”: „Tot timpul mai ascundeam și le scoteam când rămâneam fără”

21 ianuarie 2016 11:19

Actrița a făcut parte din prima ediție a show-ului „Ferma vedetelor”, difuzat de Pro TV. Ea a făcut câteva dezvăluiri din perioada cât a participat la concurs.

Doinița Oancea a mărturisit, pentru www.ziarulring.ro, că pentru un astfel de concurs cum este  „Ferma Vedetelor” psihicul este foarte important.

De asemenea, ea a dezvăluit că obișnuia să ascundă mâncare ca să aibă mai multă vreme cu ce se hrăni la fermă.

„Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu, condiţiile meteo au fost cumva împotriva noastră, ne-a fost foarte frig, plus că am trăit într-o căsuţă foarte modestă. Noi, practic, obişnuiţi cu alte condiţii, ne-am întors în timp pe durata acestui show de televiziune. Sunt conştientă însă că sunt oameni care trăiesc şi acum în astfel de condiţii, dar noi nu eram obişnuiţi. În plus, faptul că eşti nevoit să trăieşti împreună cu alte 11 persoane, fiecare diferită de cealaltă, să ajungi să trăieşti din ce produci, să faci troc şi alte asemenea lucruri, este dificil. Cred însă că în noua ediţie, pentru că se filmează în Cipru, va fi mai uşor, acolo condiţiile meteo sunt diferite.

Psihicul este cel mai important într-un astfel de show, trebuie să ştii să te adaptezi şi să supravieţuieşti, să ştii să-ţi drămuieşti alimentele, eu tot timpul mai ascundeam şi le scoteam când rămâneam fără. Dacă există armonie între ei, ceea ce nu prea cred, cu siguranţă le va fi uşor”, a declarat Doiniţa Oancea.

Cine este Doinița Oancea

Doinița Oancea este actriță. Este cunoscută telespectatorilor din România mai ales grație rolurilor pe care le-a interpretat în telenovele de succes. Vedeta a apărut în mai multe seriale de succes care au fost difuzate la Acasă TV.

Care sunt cei 10 concurenți de la “Ferma vedetelor”

Racolarea de vedete pentru celebrul reality- show de la PRO TV s-a terminat. Cele 10 vedete care se vor bate pentru marele premiu vor fi nevoiți să treacă obstacolele în Cipriu, țara aleasă de producători.

Cei 10 concurenți sunt: actorul Paul Ipate (30 de ani) iubitul lui Jojo (Cătălina Grama), solista de muzică populară Saveta Bogdan (69 de ani), Sorana (32 de ani), ex-A.S.I.A., şi Ami (26 de ani), Anda Ghiţă (46 de ani), fostă participantă la MasterChef, actorul Octavian Strunilă (34 de ani), cântăreaţa Maria Constantin (27 de ani), alături de soţul ei, Marcel Toader (51 de ani), luptătorul K1 Benny Adegbuyi (30 de ani) și Mircea N. Stoian (48 de ani). fostul asistent al lui Capatos.

iulia vantur

iulia vantur

Ca și precedenții concurenți din prima ediția, nici aceștia nu vor avea acces la internet, televizor sau telefoane. Confruntarea va fi pentru un premiu de 50.000 de euro.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro