MENIU CAUTĂ
17 Feb. 2018 15:16

Dovadă incontestabilă despre Andreea Mantea și Cristi Mitrea. Cele mai intime momente de familie au loc chiar în bucătăria brunetei | FOTO

Distribuie

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au dat de gol, însă fără să vrea. Din fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare iese la iveală un amănunt important.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea este mama unui băiețel adorabil, David, din relație pe care a avut-o cu luptătorul de MMA cristi Mitrea. Din păcate, înainte de venirea pe lume a copilului, cei doi s-au despărțit, iar cristi Mitrea nu a vrut să audă de fiul său. Asta până de curând, când Cristi Mitrea a revenit la sentimente mai bune și a început să se apropie de fiul său și al Andreei Mantea.

În ultima vreme, pe rețelele de socializare, cristi Mitrea a postat mai multe imagini extraordinar de frumoase în care apare în compania băiețelului său, David. Cea mai recentă poză îi înfățișează pe cei doi în bucătărie, în timp ce David mănâncă.

Un amănunt din această imagine atrage imediat atenția și scoate la iveală un detaliu nebănuit despre Andreea Mantea, cristi Mitrea și fiul lor, David.


Bucătăria respectivă este chiar bucătăria din casa Andreei Mantea, după cum se poate observa din fotografii postate de vedetă din casa ei, de unde se deduce că luptătorul de MMA își vizitează fiul la locuința fostei sale iubite, iar cele mai tandre ipostaze de familie, tată-fiu, au loc chiar în casa… mamei.

De la dulapurile de culoare albă la faianța de culoare maro închis, totul arată că bucătăria din casa Andreei Mantea este locul unde se desfășoară emoționantele întâlniri dintre Cristi Mitrea și David.

„Super, ce mă bucur și este chiar la Andreea în casă, deci se poate dacă vrei și dacă iubești cu adevărat! Fericire multă vă doresc?”, au remarcat și fanii lui Cristi Mitrea.


Citește și: REPORTAJ/ Tunelul secret uitat de vreme prin care plecau de la Casino Sinaia bogații cu averi fabuloase – VIDEO


 

Loading...
Comentarii