EXCLUSIV/ Ilinca Vandici îmbracă rochia de mireasă la vară, după ce naște. Nuntă și botez la pachet

20 aprilie 2017 23:00

Zilele trecute, Ilinca Vandici a luat pe toată lumea prin suprindere când a anunțat că și-a unit destinele cu tatăl viitorului ei copil. Totul s-a petrecut în cea mai mare discreție, doar în prezența familiei și a nașilor. Ilinca Vandici îmbracă rochia de mireasă abia în vară, după ce-l va naște pe fiul ei.

Deși a lăsat să se înțeleagă că ceremonia a fost o supriză pentru ea, Ilinca nu doar că discutase cu logonicul ei despre acest pas, dar a vrut ca evenimentul să fie înainte de a deveni mămică, invocând două motive: să poarte numele de Neacșu, la fel ca și bebelușul și să fie în formă atunci când spune „Da” în fața ofițerului de stare civilă, nu cu o burtă mare.

Prietenii apropiați ai cuplului știau încă de la începutul acestui an că va urma cununia civilă, drept dovadă că o parte dintre apropiații lui Neacșu i-au sărbătorit imediat după ceremonie. Chiar dacă fericitul eveniment s-a desfășurat într-un cadru intim, se pare că cel care a oficializat totul a fost chiar tatăl lui Andrei, în calitate de primar al comunei Tunari, a doua zi, prietenii au putut să-i felicite personal, în cadrul unei mese restrânse. Aceștia au înțeles motivul pentru care Ilinca și Andrei nu au vrut să facă petrecere mare, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” fiind în ultimul temestru de sarcină, și s-au mulțumit cu gândul că la vară vor încinge o petrecere pe cinste.

Ilinca Vandici îmbracă rochia de mireasă și dă mare petrecere

Chiar dacă Andrei Neacșu nu este la prima căsătorie, nu are de gând să-i strice soției sale bucuria momentului de a îmbrăca rochia de mireasă. Așa că, în vara acestui an, Ilinca își va vedea visul cu ochii și va fi o mireasă cu stil. Deși se zvonește că vor avea dublu eveniment, nuntă și botez, nici măcar prietenii nu sunt siguri că cei doi nu se vor răzgândi. Prietenii cuplului susțin că atât Ilinca cât și Andrei sunt destul de suciți și că fac schimbări dese de planuri, însă i-a asigurat că va fi un eveniment de neuitat. Totul stă însă în mâinile Ilincăi, care vrea să revină la silueta de înainte de sarcină.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro