EXCLUSIV/ A trăit s-o vadă și p-asta! Zbirul nea Mărin a retrogradat la rolul de concurent

05 iulie 2017 23:30

Zbirul nea Mărin a retrogradat. Noul proiect în care este implicat reprezintă o răzbunare pentru toți concurenții care au făcut cunoștință cu nuiaua lui în show-ul în care s-a erijat în “șeful vedetelor” și care îi vor fi colegi de suferință la “Aventură cu 4 stele”.

Nu prea este vedetă să fi trecut prin curtea Antenei și să nu fi făcut cunoștință cu stilul cazon al celebrului nea Mărin. Șef pe plantație la toate show-urile de “Poftiți…”, “Serviți…” etc., acesta aproape că și-a brevetat nuiaua cu care a altoit multe spinări celebre. Și după fiecare “ciupeală” venea și-o vorbă dulce din partea victimei. Și toate vorbele dulci adunate par să se fi transformat în mod karmic într-o și mai dulce răzbunare. Pentru prima oară în istoria lui recentă, nea Mărin sare de pe corabia șefilor în barca supușilor, devenind concurent în cadrul formatului “Aventură cu 4 stele”, emisiunea care îi va duce pe telespectatorii Antena 1 într-o călătorie în Grecia, la temperaturi de peste 40 de grade.

Zbirul nea Mărin a retrogradat. Va fi concurent în Grecia

Unii concurenți le vor resimți din plin, alții vor fi feriți în condiții de multe stele, totul în funcție de prestația și rezultatele fiecăruia. Să călătorești până în Grecia cu un autocar fără aer condiționat vs să călătorești într-un automobil de lux, să dormi în casele bătrânilor din Maronia și să îi ajuți să își îngrijească măslinii în plină zi, pe o vreme toridă, la peste 42 de grade Celsius vs să îți petreci ziua la piscină, cu un cocktail în față, sunt doar câteva din primele evenimente generate de diversele probe la care vedetele implicate sunt supuse.

În tura anunțată deja, Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak şi Flick – Domnul Rimă vor testa formatul de import și probele lui, însă curând va veni și rândul lui nea Mărin, care va afla pe propria piele cum e să stai la cheremul altora.

Formatul pentru care filmările sunt în toi și care va fi difuzat în această vară va fi prezetat de Cosmin Seleși.

Cosmin Selesi

Cosmin Selesi


Citește și: În urmă cu câțiva ani pica BAC-ul, azi aflăm un detaliu incredibil despre fata Clejanilor. Nici nu o cheamă Margherita. Care e adevăratul ei nume

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro