FOTO EXCLUSIV / Alexandra Stan s-a combinat cu ”D’Artagnan”! Vezi cum arată primul iubit asumat al artistei de după bătaia încasată de la impresar

07 martie 2016 21:53 De: ,

VLAD2067

PSX_20160307_211140

Alexandra Stan nu mai este singură. După trauma trăită din cauza fostului impresar, Marcel Prodan, artista şi-a găsit în sfârşit liniştea alături de un alt bărbat. Cei doi au avut prima apariţie în public la un eveniment monden.

Pe Alexandra Stan o cunoaşte toată lumea, însă, nimeni nu ştia cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit nebuneşte, mai ales că în urma scandalului cu impresarul Marcel Prodan, cântăreaţa şi-a ţinut viaţa personală “ la secret “. Până în urmă cu puţin timp, când artista a decis să îşi scoată bărbatul în lume. Este vorba de Bogdan, tânărul care de altfel i-a fost alături vedetei pe tot parcursul procesului cu fostul impresar. Cei doi sunt împreună de şase luni şi au decis să îşi assume relaţia.

 

“ Suntem împreună de şase luni. El este Bogdan”, a declarant încântată artista pentru Libertatea.ro.

Alexandra Stan a trecut prin momente grele, în urma scandalului cu fostul impresar, Marcel Prodan. Artista l-a acuzat pe acesta că a bătut-o.  Mărturiile celor doi s-au contrazis la un momnt dat: în timp ce fostul impresar susţine că Alexandra a vrut să se sinucidă, aruncându-se din maşina, solista a declarat că doar a încercat să scape de bătaia pe care a primit-o în maşina de la Marcel Prodan.

Foto: Vlad Chirea

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro