FOTO EXCLUSIV. Apariție DEZASTRUOASĂ! Valentina Pelinel și-a etalat cu naturalețe dezarmantă mustața, spâncenele nepensate, celulita și rănile de pe picioare

20 martie 2016 12:32

Gravidă în șapte luni, Valentina Pelinel se încăpățânează să nu rateze nicio mondenitate și pe toate le onorează cu picioarele dezgolite și cocoțată pe tocuri, o postură nu prea confortabilă pentru o femeie însărcinată, mai ales că forma fizică nu prea i-o mai permite.

pelinel GABI6320

Se plânge de retenția de apă, dar nu se oprește din a-și arăta țesuturile afectate. Valentina își portă celulita cu mândrie (sau cel puțin așa pare), cel mai probabil sub pretextul sarcinii ale cărei efecte sunt identificate și acceptate de societate.

Cu toate acestea, amploarea pe care a luat-o notorietatea ei, ar trebui să o oblige să fie ceva mai atentă cu imaginea ei, mai ales că din imagine trăiește. Cel puțin ultima ei apariție publică a fost un dezastru de la un capăt la altul! Pe lângă celulita cu care deja și-a obișnuit privitorii, blonda a etalat de data aceasta și zgârieturi profunde, expuse complet de rochița subțire, croită dintr-un material ușor. Și n-a fost tot!

pelinel GABI6271

O privire mai atentă, chiar și a unui neexperimentat în domeniul frumuseții, putea descopri detalii nepermise pentru cotextul și personajul aduse în discuție. Pelinel a ieșit în lume nepensată și firele crescute răzleț erau atât de inestetice încât nu prea puteau fi trecute cu vedere, nici cu toată bunăvoința în lume. La câțiva centimetri dedesubt, desupra buzei de sus, răsăreau semeți frații lor – mustața, vizibilă cu ochiul liber.

pelinel

Imprudența Valentinei este cu atât mai mare cu cât blonda este perfect conștientă că unde merge toată atenția se îndreaptă către ea, iar dacă găsește sarcina o scuză pentru a deveni delăsătoare cu propria-i persoană, ei bine, spațiul public în care a ales să evolueze, o va taxa.

 

FOTO: Gabriel Pătruț

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro