MENIU CAUTĂ
17 Mar. 2018 14:37

Ionela Prodan a ajuns din nou la spital. Fiica sa a detaliat care este starea mamei sale

Distribuie

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a ajuns din nou la spital în acest weekend. Fiica sa, Anca, a explicat care este starea de sănătate a acesteia.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a ajuns din nou pe mâna medicilor. Mama celebrei impresare Anamaria Prodan, pe care aceasta din urmă a dus-o la un salon de înfrumusețare în urmă cu câteva zile, a fost internată în weekend la un spital din Capitală.

Aceasta nu este prima dată anul acesta când Ionela Prodan ajunge la spital din cauza problemelor de sănătate. Mama Anamariei Prodan a mai fost internată și la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an.

Anca, cealaltă fiică a Ionelei Prodan, a explicat, pentru spynews.ro, care este starea de sănătate a renumitei artiste de muzică populară și pentru ce a fost nevoie să meargă din nou la spital.

„Da, este internată, dar doar pentru analize. Ea trebuie să îşi refacă la fiecare două luni setul de analize. Mama mea este în regulă, dar trebuie să fie atentă la analize. Va sta internată până luni pentru a-şi face setul complet de analize”, a spus Anca, fiica Ionelei Prodan.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Loading...
Comentarii