03 Oct. 2017 15:05

VIDEO/ Imagini de pe ”Covorul Verde” de la Media Music Awards 2017

Distribuie

Media Music Awards are loc la București în data de 3 octombrie 2017. Evenimentul va aduna cei mai în vogă artiști.

Liberatea a fost prezentă la Media Music Awards și a tranmis LIVE de pe „Covorul Verde” sosirea artiștilor la gală.Gala Media Music Awards, singurele premii muzicale din România bazate pe monitorizările reale radio – tv ale industriei broadcast, au avut loc anul acesta, în premieră, la București. După cinci ediții anuale organizate în Sibiu, anul acesta a venit rândul Capitalei să devină punctul zero al industriei muzicale autohtone.

Astfel, cei mai de succes artiști din România au fost prezenți în seara de 3 octombrie la gala desfășurată, de această dată, într-o locație cu totul inedită: într-un centru comercial, la intrarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet au sosit nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

La edițiile precedente Media Music Awards au participat cei mai în vogă artiști, precum Andra, Smiley, Delia, Holograf, Voltaj, Carla’s Dreams, Connect-R, Alina Eremia, Lora, Feli, Faydee, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, Akcent, What’s Up, Vescan, Jo, Randi, Amna, Robert Toma, Mihail, Corina, Deep Central, Anda Adam, Dj Sava, Maxim, Guess Who, Sore, Puya, Voltaj , Elena Gheorghe, Alex Velea, Antonia, Andreea Bălan, Ami, Nicole Cherry, Melina, Grasu XXL, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir și mulți alții.

Ediția de anul trecut a Media Music Awards a fost urmărită de 40.000 de spectatori, 500.000 de telespectatori și 450.000 de online viewers.


Citește și: EXCLUSIV | Costi Diță, alias Giani cel tupeist din „Las Fierbinți” era un adolescent timid. ”Mama mi-a spus în ce direcție s-o iau!”


 

Comentarii
← Inchide