Meghan Markle îl va însoți pe prințul Harry la nunta Pippei Middleton

18 aprilie 2017 18:15

Meghan Markle îl va însoți pe prințul Harry la nunta Pippei Middleton, dar actrița va participa doar la petrecere nu și la ceremonia religioasă de la biserica St Mark din Engelfiels, scrie People.com

Actrița din Suits îl va însoți pe prințul Harry la petrecerea de după ceremonia religioasă a nunții surorii Ducesei de Cambridge. Surse au declarat pentru People că s-a luat această decizie deoarece protocolul interzice cuplurilor care nu sunt căsătorite sau logodite să participe la ceremonia religioasă, dar pot participa fără probleme la petrecerea de după aceea.

Faptul că Meghan Markle, 35 de ani, va participa la nunta de pe 20 mai este o altă dovadă că relația pe care o are cu nepotul cel mic al reginei Elisabeta a II-a este una foarte serioasă.

Mai mult, prințul a preferat să meargă de Paște la Toronto, acolo unde Megan filmează pentru un nou sezon din Suits, și să petreacă sărbătorile cu ea, în loc să respecte tradiția și să participe la slujba de la capela palatului Windsor.

Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu din luna mai, anul trecut, iar aceștia se pare că au planuri mari de viitor. Prințul a prezentat-o deja pe Meghan membrilor familiei regale, demonstrând tuturor că au o relație extrem de serioasă.  De altfel, ducesa de Cambridge  a declarat că este foarte bucuroasă de povestea de dragoste dintre cei doi tineri şi de faptul că Harry a găsit o fată care pare foarte serioasă.

Actrița și Harry s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a promova „Invictus Games”. Cei doi și-au confirmat relația abia în luna noiembrie.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro