MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2016 14:02

Prințul Harry a confirmat relația cu actrița Meghan Markle

Distribuie

Prinţul Harry  a confirmat relaţia cu actriţa americană Meghan Markle. Totodată, acesta a criticat presa pentru ”valul de abuzuri şi hărţuire” la adresa ei, într-un comunicat de presă transmis de Palatul Kensington, relatează BBC News.

Prințul Harry are o relație de câteva luni cu actrița Meghan Markle, cunoscută pentru rolul din serialul Suits'. Este prima declarație oficială pe care Prințul Harry o face pe acest subiect, după o perioadă în care presa a speculat și a scris despre legătura amoroasă dintre cei doi.

Într-un comunicat de presă transmis de Palatul Kensington, Prințul Harry a ținut să critice presa pentru felul în care a relatat despre noua sa iubită. Asta deși rareori prinţul Harry ia măsuri formale legat de 'poveştile' apărute în presă, notează BBC News. 'Dar în ultima săptămână s-a depăşit limita', se mai arată în declaraţia transmisă.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle vor să se logodească. Declarația șocantă a surorii actriței: „Nu e potrivită ca prințesă'

'Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice – defăimarea pe prima pagină a unui ziar naţional, subtilităţile rasiste din comentarii şi sexismul şi rasismul făţiş din social media'.

'Altele au fost ascunse publicului – eforturile legale pentru a ţine departe de ziare poveştile defăimătoare; mama sa, nevoită să se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la uşa casei sale; încercările reporterilor şi fotografilor de a pătrunde ilegal în casă şi apelurile date poliţiei; mitele substanţiale oferite de ziare fostului iubit al actriţei; bombardarea a fiecărui prieten, coleg şi persoană dragă din viaţa ei'.

Prinţul Harry, în vârstă de 32 de ani, a avut o relaţia agitată cu presa, crescând conştient de impactul pe care l-a avut implicarea media în viaţa mamei sale, prinţesa Diana, iar în declaraţia transmisă spune că era era îngrijorat pentru siguranţa iubitei sale şi că este 'foarte dezamăgit că nu a reuşit să o protejeze', notează jurnaliștii BBC News.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii