Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink? Sora ei, Ramona, a dat-o de gol

20 aprilie 2017 16:48

Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink?Sora cea mică a vedetei a dat de bănuit că aceasta și-ar fi unit destinul cu omul de afaceri chinez.

Monica Gabor a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorțat în anul 2011, din mariajul lor venind pe lume o fetiță, Irinuca.

Ulterior, Monica Gabor, care a revenit în România de sărbătorile pascale, s-a mutat în America, acolo unde duce o viață de lux alături de iubitul ei, omul de afaceri chinezi Mr. Pink. Acesta din urmă este foarte apropiat și de sora cea mică a Monicăi Gabor, ramona, care este stabilită de mulți ani la Dubai, unde o duce foarte bine și a reușit să se impună ca model și să aibă propriile afaceri.

 

Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink? Ramona îl numește deja cumnat

La o emisiune de televiziune, Ramona Gabor a dat de bănuit că sora sa cea mare, Monica, s-ar fi căsătorit cu iubitul chinez. Ea l-a numit pe Mr. Pink cumnat.

„Sunt şi bună, şi nebună. Nu-mi mai aduc aminte ce am făcut la examenul final de la şcoala de televiziune… Este aplicaţia cumnatului meu, Mr. Pink… 

Eu trăiesc din orice, sunt întreprinzătoare… M-am mutat în Dubai aproape de tot, sunt rezident. Din păcate, nu pot să dobândesc cetăţenie decât dacă te căsătoreşti cu cineva de acolo, ceea ce nu este cazul”, a spus Ramona Gabor la o emisiune de televiziune.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro