MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 16:00

A murit cântăreața de muzică populară Cristina Fulgușin Mateiaș. Avea doar 51 de ani

Distribuie

Interpreta de muzică populară Cristina Fulgușin Mateiaș a murit. Aceasta avea doar 51 de ani și a fost răpusă de o răceală.

Doliu în lumea muzicii populare din România. Solista de muzică populară Cristina Fulgușin Mateiaș a încetat din viață la vârsta de 51 de ani. Aceasta era și realizator la Radio Accent.

Silvana Rîciu a transmis și ea un mesaj după dispariția colegei sale de breaslă, în care afirmă că tragedia s-a produs în urma unei gripe care s-a complicat.

„Doamne, cât de repede se duc oamenii… Astăzi suntem, mâine murim. Nici nu-mi vine să cred că nu mai este printre noi Cristina Fulgușin Mateiaș. O veste tristă care m-a luat pe neașteptate. Cine se gândește că o răceală, o gripă se poate complica într-atât încât să mori din ea? Dar uite că se întâmplă…
 Noi două am colaborat foarte bine în trecut în cadrul emisiunilor mele de folclor. Drum lin printre îngeri! Să aibă bunul Dumnezeu grijă de sufletul tău acolo sus!”, este mesajul transmis de interpreta de muzică populară Silvana Rîciu după dispariția cristinei Fulguțin Mateiaș.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Loading...
Comentarii