MENIU CAUTĂ
26 Ian. 2018 13:00 , de Florian Gheorghe

FOTO EXCLUSIV / Prima apariție a legendarului Dan Ciotoi după operație. Nu-și poate folosi încă vocea, dar a cântat la chitară

Distribuie

Popularul solist al manelelor născute în comunism, Dan Ciotoi, a ieșit pentru prima oară în public după externarea sa pentru a da o mână de ajutor unor buni prieteni.

Liderul trupei Generic, care a a trecut printr-o operație luna trecută pentru înlăturarea unei tumore la glanda parotidă, nu a putut cânta căci deocamdată se află în refacere. Totuși, și-a făcut apariția în public, dar pentru a-i acompania la chitară pe doi buni prieteni ai săi. Artistul apare în viitorul videoclip al soliștilor de petrecere Liviu Puștiu și Gabi de la Oradea, ce însoțește melodia intitulată 'O zi de iubire', la înregistrarea căreia Ciotoi și-a pus amprenta instrumental, cu chitara sa, înainte de spitalizare.

Vizibil slăbit, artistul este optimist privind starea sănătății sale și se simte foarte bine. După un control de specialitate efectuat în luna noiembrie a anului trecut, Dan Ciotoi a fost operat, fiind suspectat de cancer la glanda parotidă.

Prima apariție a lui Dan Ciotoi după operația de cancer. Fiind în refacere, cântă doar cu chitara

La sfârșitul anilor 80, toate formațiile agreate de restaurante și grădini de vară aveau în repertoriu melodiile 'Fratele meu', 'În stație la Lizeanu' ori 'Ineluș cu piatră albastră' compuse de Dan Ciotoi și lansate de formația sa, Generic. Piese obligatorii la petrecerile de atunci ale românilor și care nu și-au pierdut farmecul nici astăzi. Relansați după o lungă perioadă, mii de oameni  vin la petrecerile dansante ale formație Generic. Fără să fi fost vreodată difuzate la radio ori televiziune, trupele Generic, alături de Azur și Odeon, au devenit atât de faimoase încât umpleau stadioane cu peste 100.000 de plătitori, iar mulțimea distrugea tot în cale încercând să intre la spectacole.

CITESTE SI:Neagu Djuvara a murit la vârsta de 101 ani

 

Loading...
Comentarii