12 Ian. 2018 14:39

Principesa Margareta și-a lăsat lenjeria intimă în baia lui Gordon Brown. Amănuntele uneia dintre poveștile de dragoste ale fiicei Regelui Mihai

Distribuie

O biografie neoficială a fostului premier britanic Gordon Brown a scos la iveală un amănunt jenant din perioada când acesta avea o relație cu Principesa Margareta a României.

Principesa Margareta, fiica cea mare a Regelui Mihai a avut o relație cu fostul premier britanic Gordon Brown, în anii ’70.

O biografie neoficială a ex-premierului britanic, scrisă în anul 2004 de jurnalistul Tom Bower, a scos la iveală un episod jenant despre Gordon Brown și Principesa Margareta, care a fost la un pas să se căsătorească cu prințul Charles.

Într-unul din capitolele romanului biografic, jurnalistul Tom Bower relatează pe larg despre influenţa uriaşă pe care a avut-o în viaţa lui Gordon Brown, mama lui, Elizabeth. Conform cărţii, tânărul Gordon nu ieşea din cuvântul mamei sale, o femeie severă, care se pare că-i făcea multe vizite inopinate fiului, spre disperarea acestuia.

Într- o astfel de vizită, Elizabeth a găsit în baie câteva piese de lenjerie intimă feminină, care se presupune că ar fi fost ale Principesei Margareta, cu care se iubea pe atunci Gordon.

Nu ştiu cum au ajuns acolo', a exclamat tânărul Brown, jenat. Probabil au ajuns din greşeală, de la spălătorie', a adăugat el, neavând curajul de a recunoaşte adevărul în faţa mamei sale.

Pe de altă parte, Principesa Margareta a României,care este căsătorită cu fostiul actor Radu Duda, a rezumat relaţia lor astfel:

Era o poveste foarte solidă şi romantică. N-am încetat să-l iubesc nici o clipă, dar într-o zi ceva nu mi s-a mai părut în regulă, auzeam doar politică, politică, politică, iar eu aveam nevoie de atenţie'.


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese


 

Loading...
Comentarii