Toată lumea s-a întrebat cum a slăbit Andreea Mantea după naştere, însă abia acum a spus adevărul!

03 martie 2016 19:22

Multele ore de sport şi o dietă echilibrată au dat rezultate, iar acum Andreea Mantea a ajuns la greutatea mult dorită. Vedeta este mai sexy ca niciodată şi a dezvăluit care este secretul.

img

Fosta iubită a lui Ştefan Stan a reuşit să ardă kilogramele în plus pe care le-a dobândit în timpul sarcinii, asta după ce a declarat că nu poate sta departe de mâncarea nesănătoasă. Acum, Andreea se bucură de o silueta de invidiat şi pare chiar mai slabă decât era înainte de a deveni mamă.

„Mănânc orice în afară de prăjeli și pâine. Și am renunțat și la sucurile din comerț. Cu sau fără acid. Important este să bei un pahar din apă asta, pe stomacul gol dimineață și dacă poți și în timpul zilei. Am început cu 2 L. Acum îmi fac 5 L și iau de acolo în fiecare dimineață. Pun 3 lămâi cu tot cu coajă( dar le spăl bine înainte, pt că au ceară pe ele. Le țin în oțet sau le frec cu bicarbonat de sodiu) apoi storc zeama, iar coaja o tai în bucățele. Ghimbir pun câte 4 bucăți. Curățat apoi tăiat în bucățele. Și câteva afine tăiate în două. Las totul la macerat 12 h apoi beau pe stomacul gol câte un pahar. Câteodată iau și după mine și beau și în timpul zilei „, a scris Andreea pe Facebook.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro