Prince a murit de supradoză, pentru că religia nu-i permitea să se opereze și avea dureri cumplite la șold

23 aprilie 2016 18:00

Prince și-a petrecut ultimele sale ore de viață, singur, în casa lui de 10.000.000 de dolari, înainte să se stingă în liftul acesteia, la 13 ore după ce a fost văzut ultima dată în viață la o farmacie, unde părea extrem de fragil și de nervos.

Acesta a fost văzut intrând în casa lui Minnesota la 20.00 seara, miercuri, însă a fost găsit inconștient abia a doua zi dimineața, la ora 9.43, dându-și ultima suflare singur cuc și fără nici o persoană dragă alături, în ciuda faptului că are milioane de fani în întreaga lume. În plus, ultima persoană cu care a vorbit a fost actorul Will Smith, cu care a avut o conversație telefonică chiar în noaptea în care a murit. Prince avea joi dimineață o programare la medic și pentru că nu a ajuns și membrii staff-ul lui nu au reușit să dea de el, aceștia s-au dus la el acasă să vadă ce se întâmplă, unde au fost imediat îngenunchiați de durere, când l-au găsit inconștient.

Autoritățile au declarat că superstarul nu avea pe corp nici o formă de violență, fapt pentru care exclud varianta sinuciderii, în timp ce un expert în patologie a declarat că moartea lui pare  a fi o supradoză de droguri. Cu toate acestea, polițiștii care s-au ocupat de caz au refuzat să comenteze această declarație, cum că artistul a decedat în urma unei supradoze de Percocet, un calmant care conține acetaminofen și oxicodonă, un opioid care dă dependență, pentru care fusese trata și cu șase zile în urmă. În plus, deși polițiștii care s-au deplasat la reședința acestuia, aveau la ei un medicament care se administrează tocmai pentru supradoză de droguri, el nu l-au folosit.

Potrivit Daily Mail, Prince folosea acest calmant pentru durerile cronice de șold și gleznă de care suferea de câțiva ani. Se pare că artistul refuza să fie supus unei intervenții chirurgicale la șold pentru că religia lui, fiind martor al lui Iehova, nu îi permitea transfuzii de sânge, de care ar fi avut nevoie în timpul operației.

Cântăreţul american Prince, decedat joi la 57 de ani în apropiere de Minneapolis, a fost găsit în stare de inconştienţă într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reşedinţa sa.

 

Citește și:

Autopsia lui Prince a fost finalizată. Autoritățile exclud varianta unei sinucideri

Clădiri celebre din întreaga lume au devenit mov în onoarea lui Prince. NASA, tribut special| FOTO

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro