Autopsia lui Prince a fost finalizată. Autoritățile exclud varianta unei sinucideri

22 aprilie 2016 23:21

Autopsia lui Prince a fost finalizată, a anunțat medicul legist, potrivit BBC News. Legendarul cântăreț a murit joi, la vârsta de 57 de ani, în locuința sa din Minnesota. Trupul acestuia va fi predat familiei mai târziu, mai scrie sursa citată.

Totodată, autoritățile americane au anunțat că nu a fost găsit nicio rană pe corpul cântărețului. În plus, au adăugat că nu au niciun motiv să creadă că acesta s-a sinucis.

Autopsia a fost realizată la Midwest Medical Examiner’s Office din Ramsey, un oraş din statul american Minnesota. Autopsia a durat aproximativ patru ore, însă rezultatele ar putea să fie gata în câteva săptămâni.

Cu toate acestea, presa americană a făcut mai multe dezvăluiri despre ultimele zile din viața lui Prince. El a fost tratat de o supradoză cu opiacee cu șase zile înainte să moară, anunță TMZ.com. Mai exact, Prince a luat Percocet, medicament folosit pentru calmarea durerilor.

Moartea sa neașteptată a șocat întreaga lume. Președintele Barack Obama a transmis un mesaj, în numele său și al soției sale. Totodată, el i-a adus un omagiu și în Londra, unde se află în vizită oficială. La o conferință de presă, președintele american a afirmat că și-a început ziua ascultând cântecele lui Prince – Purple Rain și Delirious.

Citește și:

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro