MENIU CAUTĂ
21 Feb. 2017 15:55

Jennifer Lopez râvnește la prințul Harry. Îl va despărți de actrița Meghan Markle?

Distribuie

Jennifer Lopez a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, unde a făcut dezvăluiri incendiare și a vorbit deschis despre relațiile ei.

Ellen DeGeneres a întrebat-o pe celebra actriță și cântăreață dacă și-a petrecut Valentine’s Day, alături de noul ei iubit mult mai tânăr, Drake. J.Lo a negat, fără să stea pe gânduri, precizând că acesta se află într-un turneu, lăsând de înțeles că a fost singură. Deși Ellen a încercat să o facă pe artistă să-și recunoască relația cu aceasta, Jennifer a încercat să evite răspunsurile.

Mai mult, la un moment dat, aea a reușit să șocheze audiența. Deși femeile din întreaga lume s-au declarat topite după Brad Pitt, însă artista, în vâsrtă de 47 de ani, a declarat că nu se simte atrasă de celebrul actor în nici un fel.

Se iubește cu Drake

Mai mult, aceasta a dezvăluit că are o adevărată slăbiciune pentru prințul Harry, care în prezent se iubește cu actrița americană Meghan Markle. Însă, aceasta a mărturisit că  i se par atrăgători și Chris Martin și actorii Zac Efron și Nick Jonas. Jennifer și-a dezvăluit admirația și pentru cântărețul Harry Styles (23 de ani), precizând la final că totuși e un pic cam tânăr pentru ea.

 

Jennifer Lopez s-a despărțit recent de dansatorul Casper Smart (29 de ani), cu care a avut o relație de cinci ani de zile, imediat după divorțul de Marc Anthony. Artista se pare  că se simte atrasă de bărbați mai tineri, iar în ultima vreme a fost văzută tot mai des în compania lui Drake, fostul iubit al Rihannei.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii