Liam Gallagher, solistul Oasis, nu și-a întâlnit niciodată fiica de 20 de ani

08 august 2017 16:30

Liam Gallagher, solistul Oasis, nu și-a întâlnit niciodată fiica de 20 de ani, Molly, care a fost concepută cu artista Lisa Moorish, în timp ce el era căsătorit cu actrița Patsy Kensit, scrie The Telegraph.

Artistul a declarat că relația sa cu Moorish a fost atât de dificilă, încât a ajuns în situația în care i-a fost imposibil să o întâlnescă pe Molly în ultimele două decenii. „Copilul pe care nu l-am văzut. Ne vom vedea într-o zi, dar nu s-a întâmplat încă”, a mărturisit Liam.

„Dar dacă aș fi întâlnit-o, ar fi binevenită în lumea mea, dar nu o cunosc, pentru că eu și mama ei… nu ne înțelegem, nu funcționăm bine împreună. Dar aș vrea să o cunosc, sunt dispus să o văd, dar până în acest moment acest lucru nu s-a întâmplat”, a mai spus artistul.

El susține însă că a avut grijă din punct financiar de fiica sa. „Fata a fost îngrijită, îmbrăcată, hrănită și trimisă la școli bune, le-am cumpărat o casă și tot ce aveau nevoie. Cred că îi este mai bine cu mama sa. Nu este bine când forțezi lucrurile. Dacă e să se întâmple se întâmplă”.


Citește și: EXCLUSIV: Ce se întâmplă cu Ionuț Gologan după ce Malaezia a decis să renunțe la pedeapsa cu moartea pentru traficanții de droguri

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro