Noi detalii despre moartea lui Prince. Ce au găsit polițiștii în casa căntărețului

18 aprilie 2017 17:17

Noi detalii despre moartea lui Prince au fost făcute publice la aproape un an după dispariția starului. Anchetatorii au descoperit mai multe cutii cu medicamente opioide prescrise pe numele unui prieten al artistului care a murit în urma unei supradoze de medicamente pe 21 aprilie 2016, scrie presa americană.

Dintr-o serie de documente judiciare rezultă că Prince avea în casă mai multe cutii cu medicamente, dar niciuna nu era prescrisă de vreun medic pe numele său. Noile informații reprezintă indicii privind felul în care cântărețul obișnuia să consume analgezice în exces în ultimele luni ale vieții sale.

În ciuda cantității mari de opinoide descoperite în reședița artistului, nimeni nu a fost pus până acum sub acuzare în legătură cu moartea acestuia deoarece informațiile adunate de anchetatori nu dovedesc și proveniența medicamentului fentanil care a cauzat decesul.

Documentele judiciare apărute public zilele acestea arată că o parte dintre opinoidele din casa lui Prince erau prescrise pe numele lui Kirk Johnson, administratorul imobilului şi prieten de mulţi ani al starului. Pastilele opiacee care conțineau acetaminofen şi hidrocodonă erau puse în cutii de medicamente care se eliberau fără rețetă.

Era dependent de droguri și calmante de 25 de ani! Fără ele nu putea urca pe scenă

Implicarea lui Kirk Johnson în acest caz nu este o noutate, medicul care l-a tratat pe Prince înainte de decesul său spunându-le anchetatorilor că a emis o rețetă de analgezice pe numele prietenului artistului pentru a-l ajuta pe acesta să-și protejeze intimitatea.

Cântăreţul american Prince, decedat pe 21 apilie 2016 la 57 de ani în apropiere de Minneapolis, a fost găsit în stare de inconştienţă într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reşedinţa sa. Rezultatele autopsiei, publicate în iunie, au dezvăluit faptul că Prince a murit în urma unei supradoze accidentale cu fentanil. La momentul decesului, artistul nu avea în reşedinţa sa o reţetă pentru medicamente controlate.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro