11 Oct. 2017 12:00

EXCLUSIV/Bat clopotele de nuntă! Andra, fiica lui Gheorghe Gheorghiu se mărită cu un american

Distribuie

Artistul al cărui peren refren lansat în urmă cu 25 de ani -”Unde dragoste nu e, nimic nu e”-este încă pe buzele tuturor, nu-și mai încape în piele de bucurie. Andra, odorul solistului,are planuri de măritiș! Veste pe care i-a adus-o la cunoștiță personal popularului solist, căci, zilele trecute, și-a vizitat fiica de ziua acesteia (a împlinit 29 de ani).

Andra, care locuiește în San Jose, California, și Abbos, iubitul său, au profitat de vizita lui Gheorghiu în Statele Unite și au petrecut împreună câteva zile. Evitând să dea amănunte despre viitorul eveniment, data fiind nebătută în cuie, artistul, care speră să mai rămână cel mai important bărbat din viața fiicei sale, ne-a declarat: 'Sper să mai conviețuiască așa, să nu se grăbească'. Andra şi Camelia, mama sa, locuiesc în Statele Unite de 17 ani.

Andra, fiica lui Gheorghe Gheorghiu are planuri de măritiș

Gheorghe Gheorghiu a fost însurat o singură dată cu Camelia, mama Andrei-Ştefania, fetiţa sa, căsătorie ce a durat cinci ani. Încă studentă în faimoasă zonă industrială din America știută drept Silicon Valley, unde și lucrează, Andra Ștefania nu este străină de România și și-a petrecut multe vacanțe alături de tatăl ei.

Puțin știu că, înainte că plece din țară, fiica solistului a cântat în grupurile 'Alegreto', 'Școala Minivedetelor', iar primul său album a fost editat pe când avea  doar opt ani, compozitor fiind Laurențiu Duță, cel ce a făcut istorie cu trupa 3 Sud Est.

Gheorghe Gheorghiu este rezident de doi ani în Nevada, Statele Unite, însă verile și le petrece în România, cu precădere pe litoralul nostru.

 

CITESTE SI: Totul despre viața lui Gheorghe Gheorghiu în Las Vegas. O 'arde' ca la 20 de ani!

Loading...
Comentarii