MENIU CAUTĂ
16 Iun. 2016 23:39 , de Miruna Darcovici

Cristina Spătar divorțează, dar e devastată: ”Nu-l pot păstra cu forța”

Distribuie

Omul de afaceri Alin Ionescu a anunțat, pe pagina lui de Facebook, faptul că s-a despărţit de Cristina Spătar. După mai multe luni de speculații și încercări de reconciliere, cei doi și-au spus adio.

Alin Ionescu a confirmat despărţirea de soţia lui Cristina Spătar şi a recunoscut, pentru prima dată, că relaţia lor nu mai mergea de foarte mult timp. Căsnicia Cristinei Spătar cu Alin Ionescu s-a destrămat în doar câteva luni. La sfârşitul anului trecut, cântăreaţa se arăta optimistă referitor la relaţia cu soţul ei. „Noi întotdeauna ne-am iubit. Cred că cineva, într-adevăr, îşi doreşte să ne despartă', spunea Cristina Spătar, în noiembrie 2015, pentru Libertatea.

Totuși, între timp problemele s-au adâncit, iar cei doi au constatat că nu pot merge mai departe. În prezent, Cristina Spătar, încearcă să-și păstreze optimismul pentru cei doi copii, însă nu poate disimula durerea pe care o simte. 'Zâmbește celui ce te-a jignit, umilit, să nu-ți poata citi durerea din suflet!”. O zi reușită vă doresc, scumpișorii mei!!!', a scris recent Cristina Spătar, pe o rețea de socializare. O prietenă i-a scris îndemând-o să încerce o împăcare cu soțu ei: 'Bună, Cri, te iubesc. Te rog fi alaturi de Alin, sunt doi îngerași la mijloc. Și Alin te-a iubit, este iubirea ta'. Cântăreața i-a răspuns, cu regret?: 'Aș fi vrut din tot sufletul, dar nu mai iubește… Nu-l pot păstra cu forța…'.

A făcut accident de mașină

La doar câteva ore după ce soţul ei, Alin Ionescu, a anunţat pe Facebook că s-a despărţit de Cristina Spătar, aceasta a fost implicată într-un accident serios de maşină. Cristina Spătar şi-a avariat grav autoturismul de lux primit în dar de la soţul ei, după ce a fost implicată într-un accident de maşină în zona localităţii Crevedia, unde locuieşte. Din primele informaţii, se pare că artista s-a ciocnit frontal cu o altă maşină, care venea din sens opus. Artista a scăpat nevătămată, fapt confirmat şi de Alin Ionescu, pe pagina lui de Facebook. Acesta a postat o poză cu cele două maşini implicate în accident şi a precizat că soţia lui se simte bine. „Cristina e bine. Nu este vina ei. Si s-a intamplat in fata bisericii… Nu are nici o zgarietura. Celalalt sofer este bine ai el', a scris acesta, fără să precizeze dacă era sau nu cu soţia lui la momentul accidentului.

Cristina Spătar, după accidentul suferit miercuri seara: „M-am lovit foarte tare la cap'

Loading...
Comentarii