12 Oct. 2017 12:48

De ce plânge Speak uneori. “Nu mi se pare nimic rușinos în asta”

Distribuie

De ce plânge Speak uneori. Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, este invitatul Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, unde vorbește deschis despre fostele lui relații și despre cât este de sensibil.

Dincolo de aparențe, Speak este un bărbat sensibil, care nu se sfiește să recunoască în public că plânge ori de câte ori ceva îl emoționează. Artistul susține că lacrimile nu fac un bărbat să fie mai puțin bărbat.

De ce plânge Speak uneori, atunci când e singur. „Nu mai cred în împăcare”

„Eu sunt un băiat care plânge. Nu mi se pare nimic rușinos în asta. Sunt un om normal. Eu plâng și la filme. Plâng. Nu știu cum mă percep pe mine oamenii, dar eu sunt normal. Și am plâns de mai multe ori în brațele unei femei. Sunt foarte sincer”, susține Speak.

Artistul este de părere că atunci când o relație se surpă este inutil să faci sacrificii și compromisuri pentru a o salva. ”Odată ce s-a rupt o relație este foarte greu s-o repari. Și înainte de ultima relație, am mai avut relații de lungă durată, s-au mai rupt, ne-am împăcat și tot așa. Doar că după ce s-a rupt, s-a rupt, orice a fost în zadar. Nu mai cred în împăcare”, este de părere Speak.

Speak face vacanțe gratuite în America. Turist pe spatele fratelui său în State. Deși inițial se zvonea că fosta lui iubită i-a deschis apetitul pentru tărâmul american, se pare însă că pe Speak îl leagă mult mai multe de America.

Citește și


Imagini spectaculoase cu alpiniști utilitari pe Burj Khalifa. Cât de periculos este spălatul geamurilor celei mai înalte clădiri din lume


 

Loading...
Comentarii