14 Ian. 2018 12:21

EXCLUSIV/ Dj Wanda mănâncă zilnic același mic dejun, din cauza problemelor de sănătate. Ce le-a cerut bucătarilor din Singapore

Distribuie

Dj Wanda mănâncă zilnic același mic dejun, din cauza problemelor de sănătate. Vedeta are grijă să includă în meniu doar acele preparate recomandate de medici și tolerate de sistemul său digestiv sensibil.

Astfel se face că și în vacanța pe care o petrece în această perioadă în Asia alături de managera ei, Nadia De Luca, se atinge doar de alimentele pe care le consideră sigure. Chiar îi roagă pe bucătarii hotelurilor unde este cazată să i le prepare conform cerințelor sale stricte.

Dj Wanda se bucură de cele mai frumoase locuri din Asia, împreună cu managera ei

În Singapore, spre exemplu, Wanda a consumat la micul dejun doar ouă ochiuri, cereale și carne de vită foarte bine preparată, chiar dacă bufetul hotelului la care s-a cazat era extrem de ofertant. Wanda a fost, de altfel, rapid simpatizată de staff-ul hotelului, cu toții fiind impresionați de personalitatea ei puternică și de felul ei de a fi.

Dj. Wanda si managera ei

Spre deosebire de Wanda, Nadia De Luca a avut libertatea de a gusta din preparatele exotice incluse în meniu.

„În timp ce mulți din jurul meu mănâncă de toate, eu mă bucur ca un copil atunci când mă pot atinge de cereale, ouă sau carne la grătar. Deși starea mea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, eu sunt foarte atentă să consum doar alimentele dovedite că îmi fac bine. Normal că mi-aș fi dorit să gust din toate preparatele exotice pe care le găsesc aici, dar până la urmă nu acest aspect este cel mai important în această vacanță, ci experiența spirituală pe care o trăiesc alături de prietena și managera mea, Nadia de Luca”, declară DJ Wanda, care în ultima perioadă a avut probleme grave de sănătate.

„Wanda este o fire magnetizantă. Iar împreună formăm o echipă irezistibilă. Așa spun mulți din cei care ne-au cunoscut. Suntem două firi diferite, dar complementare. După un an în care i-am fost alături în momentele dificile, dar am lucrat cot la cot și am avut atâtea realizări cu salonul nostru de tatuaje, a sosit momentul să ne bucurăm împreună de această vacanță superbă, pe care o considerăm o reală experiență spirituală”, declară Nadia De Luca.

Citește și

EXCLUSIV/Au aceeași vârstă, dar arată complet diferit. Vă vine să credeți că Viorel Lis și Petre Roman sunt de-o seamă?

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii