Feli Donose a renunțat complet la machiaj. Fanii nu au recunoscut-o

20 martie 2017 17:44

Feli Donose a renunțat complet la machiaj, s-a pozat și a postat imaginea pe contul de socializare. Fanii nu au recunoscut-o și asta pentru că de cele mai multe ori, artista apare în public ca scoasă din cutie.

Feli Donose a renunțat complet la machiaj, după ce a slăbit 30 de kilograme, în urma micșorării de stomac. Trasformarea interpretei este cu adevărat șocantă, iar prietenii virtuali au felicitat-o pentru ambiție.

Feli Donose a renunțat complet la machiaj. Fanii nu au recunoscut-o

Feli Donose a renunțat complet la machiaj, iar fanii au rămas mască

Te felicit pentru noua înfăţişare, parcă eşti altă Felicie, mai frumoasă, mai fericită”, „Doamne, ce frumoasă ești! Zici că ai 17 ani aşa!”, au comentat admiratorii.

Recent, Feli a făcut  o mărturisire video impresionantă pe pagina sa oficială de Facebook prin care răspunde miilor de mesaje și întrebări pe care le-a primit în ultimele luni în legătură cu faptul că a slăbit mai bine de 30 de kg.  „M-am operat la stomac”, își începe Feli confesiunea care vine la 6 luni de la intervenția pe care a ales, la sfatul medicilor, să o facă. Artista a evitat să vorbească despre asta până acum pentru că efectele intervenției le resimte încă pe toate planurile atât fizic, cât și emoțional și rațional și i-a trebuit timp să le asimileze, să se obișnuiască cu ele pentru a reuși să le povestească. „Am decis să fac pasul asta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeți că e cea mai bună soluție, nu e deloc ușor. Nimic nu este mai frumos decât să te poți bucura de corpul tău întreg.”, mărturisește artista, care își dorește ca fiecare femeie să găsească echilibrul între corp, minte și suflet și să aibă grijă de sănătatea sa înainte de a fi pusă în situația de a lua o decizie grea și de a alege între mai multe variante extreme.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro