27 Mar. 2017 08:13

Felix Baumgartner dezvăluie ce l-a atras prima dată la Mihaela Rădulescu

Distribuie

Felix Baumgartner, primul paraşutist din lume care a reuşit să depăşească viteza sunetului în cădere liberă, are o relație de mai bine de doi ani cu vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu. 

Baumgartner a acceptat să discute despre viața sa personală și a mărturisit ce anume l-a atras la Mihaela prima dată.

„Poate picatul în gol nu este cel mai mare talent al Mihaelei, aşa cum eu nu sunt un bun dansator (râde), dar lucrul bun este că amândoi ne dăm silinţa. Ea a făcut reale progrese, dar aterizarea nu este cea mai bună, mă amuz de fiecare dată. Ne distrăm făcând sărituri, practicând zboruri şi o iubesc când văd că nu-i este frică de nimic. Asta e iubita mea!', a declarat sportivul pentru EVZ Monden.

Sunt împreună de mai bine de doi ani

În noeimbrie 2016, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au sărbătorit doi ani de relațieCu acest prilej, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei. „Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!', a scris Mihaela Rădulescu.

Vedeta a mărturisit că se simte norocoasă să aibă un bărbat ca Felix Baumgartnerlângă ea și a explicat și de ce.

„Eu am avut norocul să nimeresc pe unul care își aduce el aminte când e ziua noastră, că eu uitasem și să fie mai prezent ca mine la aceste momente, la surprize. Deci pot să spun că am fost o norocoasă. E frumos, e bine, suntem pe drumul cel bun', a afirmat prezentatoarea de televiziune.

Citește și: Ce i-a transmis Felix Baumgartner Mihaelei Rădulescu după ce a văzut-o la Uite cine dansează! Mesajul care spune tot despre relația lor

Loading...
Comentarii