24 Mai. 2018 23:31

FOTO&VIDEO EXCLUSIV/Irinel Columbeanu și-a scos noua iubită în lume, la petrecerea VIVA 2018. Oana are 21 de ani și e studentă!

Distribuie

Pe vremuri era nelipsit de la petrecerile mondene, dar în ultima vreme a devenit o prezență rară la evenimentele de gen. Irinel Columbeanu, (60 de ani) selectează cu atenție invitațiile pe care le primește. Totuși, la petrecerea VIVA! 2018 a acceptat și participe și, mai mult de atât, a părut că se simte foarte bine. Irinel a profitat de marele eveniment pentru a-și scoate noua iubită, pe tânăra Oana Cojocaru, în lume. 

După despărțirea de Monica, la brațul căreia își făcea apariția mai pe la toate evenimentele mondene ale Capitalei, Irinel Columbeanu a devenit mai retras și, mai ales de când Irina a mai crescut, preferă să nu mai iasă des și să petreacă, în schimb, timp prețios cu fiica lui.

Totuși, Irinel Columbeanu a acceptat invitația VIVA! de a serba alături de echipă (și de cei 1000 de invitați) cei 19 ani de existență a revistei. Asta poate și pentru că, de curând, în viața lui a apărut o tânără care l-a scos din amorțire. Este vorba despre Oana Cojocaru, fotomodel,  studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice. Pe 11 mai 2018 a împlinit 21 de ani. Și, asemeni Monicăi, predecesoarea ei, Oana este mai înaltă cu un cap decât noul ei iubit. 'Studenta lui Irinel' a preferat să nu comenteze, la întrebările reporterului Libertatea preferând să zâmbească misterios.

Este pentru prima oară când Irinel și Oana se afișează în public , semn că relația a devenit una – dacă nu neapărat prea serioasă, în orice caz asumată. Cei doi au stat numai împreună pe parcursul întregii seri.

CITEȘTE ȘI

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii